V-Rally 3 komt naar de Xbox

Haal maar alvast een goed stuurtje voor je Xbox, want Infogrames heeft aangekondigd dat hun rally game V-Rally 3 naar de Xbox komt.

Als basis voor de game dient de PlayStation 2-versie, die in onze review al warm werd onthaald. Maar dat is nog niet alles, want ontwikkelaar Eden Studios heeft speciaal voor de Xbox de game aangepast.

Allereerst zijn de dynamics van de auto’s onder handen genomen. Op de Xbox zullen de auto’s daardoor prettiger en makkelijker te besturen zijn, terwijl de simulatie wel behouden blijft.

Ten tweede zijn de in-game special effects van de game compleet verbeterd en verfijnd. Of, zoals ‘Vice President of European Marketing’ Larry Sparks zegt: “V-Rally 3 voor de Xbox is geen domme directe port van de PlayStation 2-versie.”

Naast deze twee grote aanpassingen zijn er ook nog kleine features speciaal voor deze versie, zoals het save-systeem dat nu de harde schijf van de Xbox gebruikt, een verbeterde Ford Focus en wat fine-tuning aan de banen, voor een nog betere race-ervaring.

V-Rally 3 moet in april 2003 beschikbaar zijn voor de Xbox.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren