Capcom komt met 5 nieuwe NGC titels

Capcom (http://www.capcom.co.jp/gamecube/english.html) heeft bekend gemaakt 5 spellen aan de NGC spellenlijst toe te voegen. Dit is wel door capcom Japan gedaan, dus of het Europa zal bereiken, moet nog blijken.

Resident Evil/Biohazard 4 release datum niet bekent
RE4 zal de character uit RE2, Leon Kennedy, volgen als hij diep in de Umbrella Corporation graaft om meer over het T-virus te ontdekken. En dat, uiteraard, terwijl hij in leven probeert te blijven.

Viewtiful Joe lente 2003
Een cell-shaded, side-scrolling action/beat-em up waarin je, gebruik makend van meerdere views, het tempo van een gevecht en kracht van de stoten kan bepalen. Erg onduidelijk nog dus. Capcom zal de komende maanden over dit spel nog genoeg footage leveren, dus wees gerust.

P. N. 3 (Product Number 3) lente 2003
Als je wil weten watvoor spel PN3 is, kun je het beste aan Devil May Cry denken. In PN3 speel je met de charmante huursoldate Vanessa. Vanessa moet haar intelligentie en lasergun gebruiken om de cyborgs en robots neer te maaien, zoals Nintendo news online het heel mooi brengt.

Dead Phoenix zomer 2003
De held Phoenix moet in een ver weg liggende zwevende stad monsters en andere vreemde wezens verslaan. De makers willen de speler een “vogelvlucht” gevoel geven in dit vliegen-/schietspel.

Killer 7 winter 2003
Twee mannen: een een huurmoordenaar met verschillende identiteiten en persoonlijkheden, staat bekend als “the god killer” en de ander een een machtig persoon die regeringen kan doen vallen, ook bekend als “Gods Hands”. Het spel gaat over de rivaliteit tussen deze twee mannen, doormiddel van harde actie in 4 werelden met 5 verschillende verhalen, vol actie en avontuur.

Zoals je ziet zijn de spellen, naast Viewtiful Joe, vrij duistere, meer volwassen titels, en zullen menig gamer geinteresseerd maken. Capcom zegt de komende maanden met meer info over deze spellen te komen. Het duurt nog even voor ze in Japan komen, nou maar hopen dat ze ook alle 5 in Europa uitkomen!

*UPDATE* na een flinke zoektocht heb ik een aantal screens van de genoemde spellen gevonden, en staan er, zoals je ziet bij.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren