Japanners krijgen drie Zelda’s voor de prijs van één

In Japan heeft Nintendo een actie gestart om de voorverkoop van Legend of Zelda: Kaze no Takuto (in het Engels waarschijnlijk: Tact of the Wind) een boost te geven. Japanners die LoZ op 28 November voorbestellen, zullen bij Tact of the Wind ook nog eens Ocarina of Time vinden. Inderdaad, het geweldige N64 spel Legend of Zelda: Ocarina of Time wordt er gratis bijgedaan (voor de NGC natuurlijk, dat wel).

En er is nog meer, want ze krijgen er ook nog eens URA Zelda bij. URA Zelda is een uitbreiding op OoT, die echter nooit het licht zag omdat het was gemaakt voor de 64DD. Desalniettemin was URA Zelda wel één van de meest geanticipeerde games die voor de N64 uit zouden komen. De 64DD zelf was een hardware-uitbreiding voor de N64 maar flopte ontzettend en is daarom zelfs nooit in Europa uitgebracht. URA Zelda zorgt ervoor dat er in OoT allerlei nieuwe dungeons en questes tevoorschijn komen om je bezig te houden. URA Zelda was toendertijd wel helemaal klaar maar is nooit uitgebracht, vandaar dat ze hem er nu wel bijstoppen.

Helaas is het weer eens zover: deze actie geldt alleen voor Japan. Bovendien is het nog een Limited Edition ook. Het enige wat we kunnen doen is hopen dat Nintendo zo slim (en lief voor ons) is om deze actie uit te breiden naar Europa, maar we zullen moeten wachten om te zien of dat ook zo is.

  1.   
    Zay's avatar

    ik denk dattie alleen hier komt als het een succes blijkt…

    ik heb wel geruchten gehoord dat OoT ook hier op de cube terecht komt 🙂