Huisdieren voor je Sims in The Sims Unleashed

Electronic Arts blijft bezig met het eerste deel van the Sims, want hoewel een tweede deel al is aangekondigd, komt er voor het eerste deel nog weer een uitbreiding. Naast het origineel, Livin’ Large, House Party, Hot Date en Vacation kun je binnenkort namelijk ook The Sims Unleashed neerzetten.

In Unleashed wordt de buurt uitgebreid met nieuwe huizen, parken, een café en winkels. De belangrijkste winkel is wel de dierenwinkel, waar Sims een huisdier kunnen kopen, die ze naar de genoemde plaatsen mee kunnen nemen. Met deze dieren kunnen ze met andere mensen met dezelfde dieren kennismaken. Ook meedoen aan een honden- of kattenshow behoort tot de mogelijkheden.

Ook nieuw is de mogelijkheid om te tuinieren. Een groot aantal planten maakt het de Sims mogelijk een mooie tuin aan te leggen. Ook groente kan verbouwd worden en worden opgeslagen in een speciale nieuwe keukenkast, of het kan verkocht worden aan de lokale groenteboer. Er zijn echter ook kapers op de kust: Konijnen en mollen kunnen je nieuw aangelegde tuin danig verknoeien, maar deze plagen zijn ook weer weg te jagen met de nieuwe huisdieren.

Als laatste worden ook nog vijf nieuwe carrièrepaden toegevoegd, met een totaal van 50 banen. Daardoor kunnen Sims nu bijvoorbeeld chefkok of dierenarts worden. 125 objecten, nieuwe skins en een decorator set met een New Orleans French Quarter thema maken The Sims Unleashed compleet.

The Sims Unleashed moet in september verschijnen.

  1.   
    Gast's avatar

    Melkie Melkie Melkie:-O maar het blijft best wel geinig:)