Weer krijgt Star Fox hier een andere naam

Begon het gezeur al helemaal terug bij de SNES, nu krijgt Star Fox Adventures: Dinosaur Planet hier weer een andere naam. En wel Lylat Wars Adventures: Dinosaur Planet. Deze naam komt als het ware bij de N64 versie van Star Fox vandaan, Lylat Wars 64. Dit alles heeft te maken met licenties. In Europa mag Nintendo de naam Star Fox niet gebruiken omdat dat te veel zou lijken op andere merken.

In Lylat Wars Adventures: Dinosaur Planet speel je met Fox McCloud, de stoere piloot die we kennen als degene die het spaceship bestuurt in de eerdere spellen. Hij vliegt zo af en toe nog steeds in zijn Airwing starfighter, maar in dit spel gaat het voornamelijk over rondlopen en dinosauriërs mollen. Dat doe je dan met je magische staf en allerlei spreuken. Hoewel deze game onderhand ook veel vertraging heeft opgelopen, zijn de verwachtingen nog steeds hoog gespannen.

 1.   
  Zay's avatar

  ik zit met smacht te wachten op dinasaur planet 🙂

 2.   
  megaman's avatar

  Je bedoelt “Dinosaur Planet” 😀

 3.   
  Martijn's avatar

  Boeit de naam me nou, het wordt gewoon een topper. Ik ga hem zeker halen. Ik dacht dat hij in november in NL kwam, klopt dat een beetje?