De Sims op vakantie!

Sinds vandaag is “Sims – Vacation Ships” in Amerika te krijgen. Helaas zullen we in Nederland moeten wachten tot April. Maar hieronder alvast wat informatie over de game.

De Sims is de bestseller van dit moment zoals je kon lezen in ons nieuwsbericht van eerder deze week.Daarom zijn we erg benieuwd wat de nieuwe uitbreiding ons biedt. Hierover zullen wat meer informatie geven.

In het nieuwe deel van de sims kan je bewoners op vakantie nemen. “Wat dacht je van een bestemming in de sneeuw, of lekker in de vrije natuur, een onbewoond eiland waar je geen buren tegen komt?.” Dit laatste klopt niet helemaal, want op een onbewoond eiland leven natuurlijk wilde dieren en hier moet je waakzaam voor zijn.
Natuurlijk kan je alles voor je bewoners creëren, van rodelen tot beach vollybal. Natuurlijk kan je alles uit de kast halen om het je bewoners naar hun zin te brengen. Je krijgt er 120 nieuwe objecten bij aangepast aan de omgeving. Je kunt ook de bewoners mee brengen naar een kermis. De sims kunnen ook cadeaus winnen bij een prijzenkraam, souvenirs kopen bij winkels of ze vinden waardevolle dingen bij de jacht naar de schatten.

Dit alles belooft een mooie uitbreiding te worden, maar de vraag blijft natuurlijk: “Zal dit voldoende zijn om de “sims-gamers” een leuke uitbreiding te bieden, voor niet al teveel geld?”

  1.   
    Yellow Army's avatar

    Het spel blijft altijd leuk! 🙂

  2.   
    stefaan's avatar

    jep 🙂 van niks tot een hele villa

  3.   
    Villeneuve2's avatar

    ik kan echt niet tegen dit spel. Zo irritant dat ze an niet doen wat je wil, speel het daarom nooit meer