Sims Vacation gold

Er zijn (voornamelijk hardcore) gamers die helemaal niets van The Sims en de populariteit van dat spel snappen. Er zijn daarentegen ook zat gamers die The Sims fantastisch vinden, zo getuigen de verkoopresultaten.

Die laatste groep krijgt het binnenkort weer druk met het begeleiden van hun Sims op vakantie in ‘The Sims: Vacation’. Deze uitbreiding is in de zogenaamde ‘gold’ status terecht gekomen en dat betekent dat het product in de huidige vorm naar de CD-persen gaat. Electronic Arts, uitgever van de Sims-serie, heeft voor de Verenigde Staten al een datum voor verschijning: 26 maart. Nederlandse Sims-liefhebbers zullen wellicht langer moeten wachten, omdat het niet onwaarschijnlijk is dat deze uitbreiding naar het Nederlands wordt vertaald. De laatste vertaling van een EA spel, die van Medal of Honor: Allied Assault duurde drie weken.

In The Sims: Vacation gaan de Sims (verassenderwijs) op vakantie. De gamers kunnen zelf een vakantie-eiland in elkaar zetten met verschillende settings, van een besneeuwde wintersportbestemming tot een bebost kampavontuur. Ze kunnen daar gaan beach volleyballen, snowboarden, vissen, schattenjacht spelen en nog veel meer. Er zijn ook nieuwe sociale interaties en meer dan 120 nieuwe objecten voor de aankleding.

Ook andere zaken zoals entertainers voor de kinderen en de minder leuke zakkenrollers doen hun intrede in deze Sims-uitbreiding, net als de mogelijkheid tot het winnen en kopen van souvenirs.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren