Operation Flashpoint: Resistance aangekondigd

Operation Flashpoint krijgt er nog een uitbreiding bij! Naast de Red Hammer Campaign, dat onderdeel is van de Gold Upgrade die al verkrijgbaar is, zal van de zomer Operation Flashpoint: Resistance verschijnen.

Resistance bevat een compleet nieuw verhaal, dat zich jaren voor Cold War Crisis (de main campaign van Operation Flashpoint) afspeelt. Gamers nemen hierin de identiteit van Victor Troska aan, een ex-lid van de Special Forces, die niets anders wil dan van zijn ex-lid-zijn genieten. Helaas voor hem vallen de Russen zijn eiland aan en moet hij uiteindelijk het verzet gaan leiden.

‘Zijn eiland’ uit de omschrijving hierboven slaat op het eiland waarop Victor woont. Dat eiland is een compleet nieuw eiland, dat in de buurt van de andere drie eilanden uit Cold War Crisis ligt. Ook zullen er nieuwe voertuigen en wapens zijn, naast enigszins gewijzigde gameplay. De gamer moet in Resistance namelijk zelf mensen en wapens zoeken, want Victor zit niet (meer) in een leger dat wel goed bevoorraad is.

Zoals gezegd zal Operation Flashpoint: Resistance in de zomer verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren