Nieuwe demo: Fifa 2002

In deze demo gaat het om de wedstrijd Manchester – Arsenal. In Arsenal staat Bergkamp trouwens in de basis. De demo is vooral bedoelt voor het omgaan met de nieuwe gameplay. Verder is de besturing ook verbeterd in het geven van diepte pasen. Nu is het mogelijk om zelf te bepalen waar je de bal wil aangeven aan je medespeler. De demo heeft weinig mogelijkheden in zich, maar daardoor is hij klein gebleven. Al het hoog nodige bevind zich in de demo. Toch vond ik het een mooie demo, die laat zien dat ze zich elke jaar weer kunnen verbeteren ten opzichte van het vorige jaar. Download de demo.

 1.   
  Bierleeuw's avatar

  In de demo’s zitten wel wat bugs… want ik had na de eerste wedstrijd een vastloper

 2.   
  Dennis van Dam “Jens Jeremies”'s avatar

  Ik heb totaal geen problemen met de demo, doet het perfect, euhh, en het laden gaat zo snel dat ik niet eens kan zien welke knoppen ik hier kan gebruiken lol. Spatie is voor een 1 2tje. heeeel nuttig. Volgens mij is dit nog een soort beta versie. Want het net ziet er ook nog niet echt mooi uit.
  Ik hoop dat er nog betere demo’s gaan komen komende week. ]:.

 3.   
  villeneuve's avatar

  popie demo denk want ik krijg deze melding steeds : Helaas zijn er op dit moment geen lokaties beschikbaar. Probeer het later nog eens…