Kampioenen gezocht voor de World Cyber Games

Voor het eerst in de Benelux worden dit jaar de World Cyber Games voorronden georganiseerd. Wij zijn op zoek naar kampioenen in zes geselecteerde on-line pc games.

Als jij denkt te beschikken over de kwaliteiten van een winnaar, doe dan mee! We dagen jou uit om ons te laten zien dat jij een waardig vertegenwoordiger bent voor de Benelux. Goed genoeg om te knokken in December 2001 in Seoul Korea voor een totale prijzenpot van $ 300.000 (Amerikaanse dollar), en om de beste van de wereld te zijn. Natuurlijk worden de kosten voor de reis naar Seoul en het verblijf door ons betaald. Dit is de grootste prijzenpot die ooit in de online gaming wereld werd uitgereikt.

Dus ben jij een getalenteerd speler en wil je jou krachten meten met de beste spelers in de wereld? Schrijf je dan zo snel mogelijk nu in op de internet site van de World Cyber Games Benelux:
http://www.worldcybergames.nl/

Over de World Cyber Games
De World Cyber Games is het grootste jaarlijks terugkerend gaming toernooi ter wereld en de finale wordt dit jaar gehouden in Seoul Korea.
De finale van de World Cyber Games in Seoul wordt georganiseerd samen met de WCG gamebeurs en de WCG conferentie. Op de beurs zullen de laatste snufjes en de nieuwste games worden getoond in spannende demonstraties. Op de conferentie spreekt de top van de gaming industrie over de laatste ontwikkelingen in deze branche.

De slogan voor de World Cyber Games dit jaar:

De games
Dit jaar zijn door een onafhankelijke commissie uit een selectie van twaalf games de volgende titels gekozen:

  • Age of Kings, The Conquerors
  • Half-life, Counter-Strike (5 spelers team game)
  • Fifa 2001
  • QuakeIII, The Arena
  • Starcraft Broodwar
  • Unreal Tournament.

De prijzen
De drie beste spelers van ieder spel en het beste Counter-Strike team (vijf personen) gaan op onze kosten naar Seoul Korea. Deze spelers gaan strijden om een totaal prijzenpakket van $ 300.000. Tevens worden er onder de finalisten van de World Cyber Games Benelux (370) ook nog eens vele prijzen verloot.

De organisatie
De organisatie van de World Cyber Games Benelux is in handen van the Dutch Cyber Combination (DuCyCo). Een jong en innovatief bedrijf met ervaring in o.a. gaming, E-commerce en evenementen. DuCyCo is gevestigd in Almere (NL).
Meer weten kijk op http://www.worldcybergames.nl of mail naar [email protected].

  1.   
    Garnaal's avatar

    KICKE wie gaan er hier allemaal meedoen !!

  2.   
    _DrAgOnLady's avatar

    ]-)GirlPower]-)