De Sims 3: Diesel Accesoires

Na Ikea en H&M mag nu ook kledingmerk Diesel zich voegen in het rijtje met merken dat centraal staat in een accessoirepakket van De Sims. En nee, het gaat hier niet om een kledingmerk van de stoere hunk Vin Diesel, waar wat mij betreft ook wel een heel accessoirepakket van zou mogen verschijnen, maar om het hippe kledingmerk Diesel. Voor degenen die het merk niet kennen: Diesel is een Italiaans kledingmerk, dat zich vooral richt op jongvolwassenen.

De meeste content in dit pakket bestaat dus ook uit kleding, voor zowel mannen als vrouwen. Als jouw Sims dol zijn op spijkerbroek dan komen ze met dit accessoirepakket zeker aan hun trekken. Ook hippe shirts, truien en vesten zijn volop vertegenwoordigd.

Voor de jongsten

Wat niet volop vertegenwoordigd is, is de kleding voor kinderen en tieners. Die is er namelijk gewoonweg niet. Erg jammer, want in het vorige pakket, dat draaide om celebrity Katy Perry, was dit ook al een punt. Nou hebben mijn Sims over het algemeen weinig kinderen, wat wellicht komt doordat de partners van mijn Sims vrij snel na het huwelijk een “ongelukje” krijgen, waarna hun rouwende partners achterblijven met een mooi geldbedrag. Maar wat mij betreft had er wel wat meer balans mogen zitten in dit pakket, zodat er voor ieder wat wils is. Deze balans zit er met de laatste twee pakketten niet echt in.

De kleding in dit pakket is van goede kwaliteit en staat de meeste Sims erg goed. Vooral de spijkerbroeken zien er erg goed uit, wat niet zo heel vreemd is gezien spijkerbroeken een belangrijk onderdeel vormen van de kledingcollectie van Diesel. Het enige wat ik jammer vind is dat de opdrukken van bijvoorbeeld de shirts niet te verwijderen zijn. Op zich is er niks mis met de meeste opdrukken, maar het zou fijn zijn geweest als je als speler de mogelijkheid had gekregen om de opdrukken te verwijderen.

Inrichting

Naast kleding bevat dit pakket ook enkele meubels voor de hippe cribs van je Sims. Dit klinkt wellicht wat vreemd omdat Diesel vooral bekendstaat om zijn kleding. Sinds een paar jaar werkt Diesel echter samen met andere merken, om zo onder meer hun eigen meubels en lampen op de markt te brengen. Dit is uiteraard ook terug te vinden in De Sims 3: Diesel, zodat Sims die dol zijn op een huis met een eigentijdse, hippe uitstraling ook hun hart op kunnen halen. De meubels zien er op zich goed uit, maar er is geen wow-effect.

Dit is eigenlijk bij het hele accessoirepakket het geval. De meubels zien er goed uit, maar zijn niet erg speciaal. De kleding ziet er ook zeker goed uit, maar ook hier zul je, op een enkel kledingstuk na, niets speciaals vinden. Wat mij betreft was dit accessoirepakket beter tot zijn recht gekomen in de Sims 3 Store.

Conclusie

De Sims 3: Diesel Accessoires is is tot nu toe mijn minst favoriete accessoirepakket. Ondanks dat de kleding van goede kwaliteit is, is het pakket niet geheel in balans qua verdeling van content. Er zit nauwelijks kleding bij voor kinderen en tieners en op het gebied van ondergoed is er ook weinig in dit pakket te vinden, ondanks dat Diesel ook een ondergoedcollectie heeft. Koop dit accessoirepakket dus alleen als je fan bent van de kleding van Diesel, maar anders kun je je geld waarschijnlijk beter besteden in de Sims 3 Store.

Gamersnet Score

Wat is HOT

  • Veel leuke
  • hippe kleding
  • Kleding is van goede kwaliteit
  • Eigentijdse meubels voor je Sims

Wat is NOT

  • Geen kleding voor jongere Sims
  • Er zitten geen echt speciale stukken tussen

7

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren