Eerste screenshots PSP-versie GRAW 2 knallen zich online

De Spaanse gameswebsite UltimaGame heeft onlangs de eerste PSP beelden van Ghost Recon Advanced Warfighter 2 getoond die hieronder te bezichtigen zijn. Na het uitstel van Ubisoft werd het akelig stil rondom de PSP- en PS3-variant, die beide eind augustus in de winkelrekken moeten verschijnen. Wat we allemaal kunnen aantreffen op PSP-formaat is nog niet helemaal duidelijk, maar de tactische gameplay zal wederom ook hier weer ruimvoorradig te vinden zijn.

Net zoals het eerste deel, focust Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 zich op gebeurtenissen in Mexico in het jaar 2014, waar een burgeroorlog komt opzetten. De Ghosts worden opgeroepen om de vijand uit te schakelen in heuvelachtig terrein, in de woestijn en zelfs in El Paso, Texas. Grafisch gaat de game ook weer een stapje verder dan het eerste deel en de verbeterde AI zorgt er voor dat de vijand je zal proberen te flankeren of strategische punten zal innemen. Ook je eigen teamgenoten profiteren van deze AI-upgrade en kunnen je van betere informatie voorzien over onder meer vijandelijke posities. Je kunt tevens air support oproepen om ondersteuning te krijgen van jet fighters, mobiele voertuigen om achter te kunnen schuilen en je kunt de hulp inschakelen van een onbemande artillerie MULE met een nieuwe Medic class om jezelf en teamgenoten op het strijdveld te kunnen healen. Ook kan de tijd die je veldslag in beslag neemt effect hebben op de gameplay, aangezien GRAW 2 een dynamische dag/nachtcyclus kent.

[SCREENSHOTS]

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 is al geruime tijd voor de Xbox 360 te vinden. Vandaag is de game ook voor de PC verschenen, terwijl de PSP- en PS3-versie tot eind augustus moeten wachten.

  1.   
    Wesley's avatar

    *edit*

  2.   
    TheDude's avatar

    Voor een PSP-game toch niet verkeerd…alleen vraag ik me wel af of zo’n game een beetje te spelen is op een handheld.

  3.   
    R.andom H.ero's avatar

    Je mist dat 2de knuppeltje toch wel hoor als je nagaat dat je hele teams en dergelijke moet besturen.

  4.   
    spysiem's avatar

    wauw, ligt het aan mij of worden de graphics wat beter van de aankomende games ? 8)

  5.   
    PielePalle's avatar

    Ziet er vele malen beter uit dan SOCOM en die andere schietgames op PSP als je het mij vraagt!

  6.   
    Tom's avatar

    GRAW is van nature al wat hectisch, ik denk zelfs iets te hectisch voor een handheld. Het ziet er allemaal mooi uit, maar ik heb weinig vertrouwen in de besturing en/of gameplay.

  7.   
    )GN(-Erik's avatar

    Als er ook nog een 3rd person versie op de pc komt ben ik ook tevreden 😉

  8.   
    pandatomor's avatar

    Yeah

  9.   
    Mrn.'s avatar

    Ziet er meesterlijk uit, maar of de besturing fijn zal zijn dat weet ik ook niet.