Gamersnet.nl

Battle Royale-modus Battlefield 5 verschijnt 25 maart

De kogel is door de kerk! Na de vele geruchten én een gelekte video over een zeer spoedige verschijning van de Battle Royale-modus van Battlefield 5, is de modus zojuist officieel onthuld door ontwikkelaar DICE en verschijnt op 25 maart. Gisteren plaatste de ontwikkelaar al een tweet met een korte teaser, maar nu heeft DICE inmiddels ook onderstaande reveal trailer op YouTube geplaatst.

De Battle Royale-modus, genaamd Firestorm, komt in navolging van het populaire Fortnite en Apex Legends. In de trailer zien we zeer veel details die aanwezig zijn in de modus. Zo zijn spelers die rijden op tractoren te zien en zie je een volledige squad in een helikopter boven het slagveld vliegen.

De Battle Royale-modus laat je met 64 spelers gelijktijdig spelen in de grootste map die Battlefield 5 zal kennen, verdeeld over 16 squads. Dankzij de diverse voertuigen kun je nietsvermoedende squads wegvagen met een tank, of rijden voor je leven met transportvoertuigen.

Denk jij dat Battlefield 5 een boost zal krijgen door het toevoegen van de populaire modus? Laat het ons vooral weten in de reacties.