Tutorial video van Battle Royale-modus Firestorm Battlefield 5 gelekt

Eerder vandaag brachten wij jullie al het nieuws dat het er alle schijn naar heeft dat binnenkort de Battle Royale-modus Firestorm voor Battlefield 5 zal verschijnen. Nu lijkt de aanstaande komst van Firestorm nog wat zekerder. De tutorial video van de Battle Royale-modus is namelijk uitgelekt.

In de onderstaande video krijg je in anderhalve minuut te zijn hoe de Firestorm-modus werkt en daar is al wat interessante informatie uit te halen. Zo zien we beelden van de map en wordt het lootsysteem uitgelegd.


Battlefield 5 verscheen vorig jaar november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc en kon destijds op een goede review van onze Peter rekenen. De komst van de Battle Royale-modus Firestorm was door ontwikkelaar Dice al voor de release onthuld.

 1.   
  tranceguy's avatar

  Kansloos dus.

 2.   
  Mattiees's avatar

  het ziet er zeker niet kansloos uit, al denk ik dat het wel de ingewikkeldste BR gaat zijn die er tot nu toe op de markt is. Ik ben alleen bang dat firestorm niet eens een kans gaat krijgen, aangezien het niet als een stand-alone titel wordt gelanceerd.

 3.   
  BozeBever's avatar

  Dit ziet er gewoon prachtig uit en weet zeker dat als dit gewoon bij launch was uitgekomen iedereen het de hemel in zou prijzen en de hype groot zou zijn. Tussen al het BR geweld van de laatste tijd, het gegeven dat het wel hip lijkt BF5 door het slijk te halen (Anthem heeft hier ook last van) en dat het momentum van BF5 volledig weg is, ben ik bang dat dit ondergesneeuwd gaat worden.

  Hoop echt dat EA nu eens het licht gaat zien mbt het geforceerd lanceren van producten die je beter nog even kan laten rijpen.

 4.   
  Rolf Maas's avatar

  @tranceguy: Want? Dat kun jij nu al beoordelen aan de hand van een video?

  Tot dusver ziet het er heel erg vet uit….!