The Order: 1886 in minder dan 6 uur uit te spelen

Vanaf vrijdag ligt de PlayStation 4-exclusive The Order: 1886 in de winkels en momenteel zijn reviewers druk bezig met het spelen en beoordelen van de game. Dat is natuurlijk ook het moment waarop YouTube steeds meer gevuld wordt met beelden van de game en uit een uitgebreide serie uploads van YouTuber PlayMeThrough is gebleken dat je behoorlijk snel door The Order kunt stormen.

Een volledige speelsessie van begin tot eind kostte de gamer nog geen 6 uur. Dit zou inclusief alle interactieve tussenfilmpjes zijn, aldus de YouTuber. Via bovenstaande link kan je alles bekijken, maar uiteraard is het een extreme spoiler voor wie de game nog wil spelen.

Natuurlijk zijn er meer games waar je in hoog tempo doorheen kunt knallen, maar of je dan een echt leuke ervaring hebt… En dan is er ook nog zoiets als herspeelbaarheid. Binnenkort kan je de uitgebreide review van The Order: 1886 hier op GamersNET lezen.

 1.   
  Daan's avatar

  Ben benieuwd hoe lang ik er over doe. Het zou wel jammer zijn, zeker gezien er geen multiplayer inzit om die tijd te compenseren.

 2.   
  Papachico's avatar

  Ik neem aan dat de meeste mensen wel wat langer erover doen dan 6 uurtjes, maar eerlijk…WAT is er gebeurd met spellen waar je daaaaagen en soms wel weken mee bezig was om uit te spelen? Het gaat echt enkel om de graphics tegenwoordig. Zo zonde.. Grote kans dat je hierna ook nog een DLC moet kopen, voor wat extra speeltijd, die makkelijk ingame had kunnen zitten.

 3.   
  gamepower's avatar

  echt wel zonde, ik ga mijn pre-order nog annuleren.
  70 euro voor 6 uurtje incl cutsenes vind ik wel overdreven.
  ik haal hem later wel in 2dehands ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Daan's avatar

  gamepower schreef, "echt wel zonde, ik ga mijn pre-order nog annuleren.
  70 euro voor 6 uurtje incl cutsenes vind ik wel overdreven.
  ik haal hem later wel in 2dehands ๐Ÿ˜‰ "

  Die gozer heeft alleen het nodige gespeeld om het verhaal zo snel mogelijk door te komen. Als jij gewoon rustig de game speelt kan je er vast nog wel wat uurtjes langer over doen.

 5.   
  Thabigmanx's avatar

  Nu weet ik helemaal dat ik deze links laat liggen. 6 uur is gewoon teweinig om de 60 euro waard te zijn

 6.   
  mastertje's avatar

  Dit is gewoon een ervaren ganer, die op easy de game is aan het doorracen. Niet echt representatief voor de gemiddelde gamer. Maar moet ook zeggen dat ik 6 uur wel erg kort vind voor singelplayer only game, ook al is het op easy.

  Edit: gezien de nieuwe beelden laat ik het ook links liggen, oogt mij allemaal vrij saai. Haal nu wel shadow of mordor (totaal niet te vergelijken ๐Ÿ˜† )

 7.   
  G-6's avatar

  Daan schreef, "Die gozer heeft alleen het nodige gespeeld om het verhaal zo snel mogelijk door te komen. Als jij gewoon rustig de game speelt kan je er vast nog wel wat uurtjes langer over doen."

  Dat heb ik dus ook, dit soort mensen gaan/proberen zo snel mogelijk de game uit te spelen.

  Ik denk ook al je het rustig aan doet en van de game wil genieten met een eventueel hogere moelijkheids-graat en het
  alle dingen wil bekijken/verzamelen dat de speelduur al gouw naar de 10 uur kan gaan.

  Er zullen best wel meer spellen zijn die in 5 a 6 uur zijn uit te spelen zijn als je de game op de makkelijkste stand zet en als een gek door het verhaal gaat beuken.

  De game hoeft nog niet per direct slecht te zijn omdat je er zo snel doorheen kan zijn.

  Je kunt een game immers pas beoordelen als je hem zelf speelt.

 8.   
  nielsiebro's avatar

  ik zal er vast het dubbele overdoen

 9.   
  HeerBloedbad's avatar

  van het weekend de klassieker knights and merchants gekocht op steam Tis dan wel een rts maar daar ben je gewoon 2 tot 3 uur bezig met een missie das een wereld van verschil haha

 10.   
  Rijstekorrel's avatar

  Wacht wel tot die wat goedkoper is, net als watch dogs vorige week pas gekocht 2de hands voor 20 euro.
  Je hoeft niet alles direct nieuw te kopen en kan toch maar 1 schijfje tegelijk in de console

 11.   
  HWSHHZ's avatar

  Ook al heeft deze Youtuber waarschijnlijk op easy gespeeld en alleen het hoognodige gedaan, dan nog zal de gemiddelde gamer er dan niet veel langer dan 10 uur over doen denk, en dat voor 60 a 70 euro is nog veel te weinig…

 12.   
  Ryan2000's avatar

  Inderdaad heel kort

 13.   
  stinkiwinkie's avatar

  Ryse son of Rome kostte bij de release 50 euro voor 7 uur gameplay, wat ook wel zeer duur is. Behalve zijn de graphics subliem. Mensen die The Witcher 3: Wild Hunt gaan spelen, zijn wel een maand zoet 50uur storytelling + 50 uur zijmissies met daarbovenop nog 16 gratis DLC. CD projekt Red is met geen andere gamestudio vergelijkbaar. Ze zijn puur Klantvriendelijkgezind.

 14.   
  OnOwned's avatar

  ik ben zo enthousiast over deze game maar 6 uur gameplay (voor de normale gamers 10) is echt veel te weinig om hem full price aan te schaffen. dan maar even wachten op Sales en nog maar even wat games helemaal uitspelen. Dragon Age heb ik inmiddels 80 uur in zitten. Dat Is 8 keer the Order en dus meer waar voor mijn geld.

 15.   
  Neolite's avatar

  Voor een singleplayer only game verwacht ik toch wel minimaal 20+ uur speeltijd. Anders is er toch iets gruwelijk mis gegaan tijdens de ontwikkeling.

 16.   
  FireBallz's avatar

  bijna CoD-campaign ,alleen dat is een Mp spel en dit een Sp.

 17.   
  Gajes859's avatar

  Far Cry 4 viel ook in vrij weinig uur uit te spelen. Maar ik speelde hem 100% uit en deed er 90 uur over. En nog heb ik enkele trophees niet en ubisoft challenges. En de user maps e.d.
  Ik zou me er niet zo druk over maken, dit was een racer.