Onderhoud PlayStation Network gepland op maandag 13 oktober

Via Twitter laat PlayStation Nederland weten dat Sony Computer Entertainment onderhoud zal gaan plegen aan het PlayStation Network, en wel op maandag 13 oktober van 16.30 uur tot en met de volgende dag 08.00 uur.

Verwacht wordt dat gamers die de laatste tijd online zijn geweest, gewoon gebruik kunnen maken van diverse online en multiplayer opties.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Als je de laatste zin leest, zul je begrijpen dat je waarschijnlijk geen last hebt van het onderhoud en gewoon ongestoord online kunt spelen.

  2.   
    Daan's avatar

    Swklijn1, je hoeft alleen even voor die tijd gebruik te maken van PSN en dan kan je tijdens onderhoud er gewoon op.

    Edit: Daniel was eerder. 😛

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Ik snpa zoiezo niet waarom in europa het onderhoud altijd rond half 5 of 5 uur begint dat kunnen ze toch ook vanaf 11 uur doen tot s ochtends 10 uur ofzo dan hebben minder mensen er last van.

  4.   
    Ryan2000's avatar

    soldierarjan schreef, "Ik snpa zoiezo niet waarom in europa het onderhoud altijd rond half 5 of 5 uur begint dat kunnen ze toch ook vanaf 11 uur doen tot s ochtends 10 uur ofzo dan hebben minder mensen er last van."

    Ze houden denk ik ook wel rekening met andere landen, en ach het is maar 1 dagje en je kunt waarschijnlijk gewoon online.