Producer Okamiden zou graag een nieuwe Okami maken

De Okami-franchise wekt bij tal van gamers warme gevoelens op. Zowel Okami als de opvolger voor de Nintendo DS, genaamd Okamiden, werden hartelijk ontvangen door de pers, maar een groot publiek liet steeds op zich wachten. De producer van Okamiden, Motohide Eshiro, laat nu in een interview weten dat hij enorm graag een nieuwe Okami zou maken, maar dat hij helaas geen beslissingen kan nemen op zakelijk vlak.

Als gamers echt een sequel willen moeten ze extra exemplaren van Okamiden gaan kopen voegt hij er nog met een knipoog aan toe. Er is in elk geval duidelijk nog hoop voor een nieuwe Okami. Binnenkort verschijnt de eerste game in een HD-jasje op het PlayStation Network waar Capcom hoopt een volledig nieuw publiek voor de franchise te vinden.

  1.   
    Tadao's avatar

    Kickstarter tijd?

    Daarnaast, ik ben een fan van de games (Wil nog steeds de eerste Okami voor de DS xP) maar ik vind het ook wel genoeg zo, net zoiets als met Elvis, misschien is het beter als het vroeg ophoud, voordat het groter word, langzaam neergaat en ineens dood gaat op de wc, om het even ruw uit te drukken

  2.   
    toqeer's avatar

    moet het tog maar een keer eens proberen denk ik 😛