The Binding of Isaac aangekondigd voor consoles; krijgt nieuwe content

Goed nieuws voor de hardcoregamer: een consoleversie van The Binding of Isaac is in ontwikkeling! Dit liet Edmund McMillen, de bedenker van het spel, weten op zijn eigen blog. In deze versie zal de eerder uitgegeven DLC ook aanwezig zijn. Er wordt echter nog veel meer content toegevoegd zoals extra personages, items, bazen en zelfs een co-op modus.

Het is best mogelijk dat je al eerder iets van Edmund McMillen hebt gespeeld. Hij heeft namelijk onder andere Super Meat Boy gemaakt, een van de beste en moeilijkste arcadegames ooit. The Binding of Isaac is zijn nieuwste game en verscheen vorig jaar op Steam. In dit flashspel reis je door verschillende dungeons en moet je steeds monsters en uiteindelijk bazen doden. De game heeft een zeer originele stijl en is erg moeilijk.

Edmund McMillen wilde niet ingaan op welke consoles de remake precies verschijnt en ook een releasedatum is nog niet bekend.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Misschien dat ik even wacht met de aanschaf van de ‘normale’ versie en deze koop. Lijkt me een leuke game voor het geld.