Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN Videopreview: Resident Evil 6 GC12

Tijdens de E3 persconferentie van Microsoft was Peter niet erg te spreken over Resident Evil 6. Hij vond de game te veel afwijken van de franchise met de vele cutscenes. Gelukkig hebben we op Gamescom Wester, iemand die de franchise toch wel een warm hart toedraagt en bereid is een goed onderbouwde mening te geven. Is hij het eens met Peter?

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  *Zucht* Daar was ik dus bang voor, dus het horror element is er compleet eraf.
  De Leon S Kennedy verhaallijn heeft nog een beetje het Resident Evil gevoel maar verder…
  is het eeeeen groot actie spektakel game.
  Wat ook niet verkeerd is, maar het hoor gewoon niet in een RE titel.

  Ze moeten meer de kant op gaan zoals ZombiU™ want dat is pas een een survival horror game!!

 2.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Ze moeten gewoon weer de kant op gaan van de originele RE games. Het is echt zo’n zonde dat ze de serie zo verkloot hebben.

 3.   
  jamrex007's avatar

  Die mensen van de vidoepreview zijn wel heel erg negatief over Resident evil 6 dat er alleen maar actie in zit en geen horror. nou ik heb op youtube een video gevonden en duurt ongeveer 10 minuten en dat speelde zich af in het wittehuis en dat was wel horror er zaten ook een paar schrik effecten in wanneer die dochter van de president opeens in beeld komt. eerst nemen ze hem mee de lift in en later blijkt dat de dochter van de president een zombie is en dat was toch wel even een spannend moment. ik denk als ze die demo hadden gespeeld waren ze meer positief geweest over het spel.