LEGO The Lord of the Rings bevat 85 speelbare karakters

In de epische lijn aan titels die LEGO in de afgelopen jaren onder handen heeft genomen, mocht The Lord of the Rings natuurlijk niet ontbreken. LEGO The Lord of the Rings zal naar verluid 85 speelbare karakters bevatten, waarvan er een aantal niet in de films voorkwamen.

Voor LEGO The Lord of the Rings is het gehele Midden Aarde, op basis van kaarten en informatie uit de werken van Tolkien, nagemaakt. Deze hele wereld kan door de speler te voet of te paard worden verkend wanneer elk level is afgerond. Hoewel er een instant travel-functie a la Skyrim in de game aanwezig is, zal het idee om Midden Aarde van onder tot boven te verkennen veel gamers aanspreken. Dit is ook iets waar ze bij TT Games trots op zijn:

We wanted much bigger and better than just having hubs that lead to playthroughs of the films.
De dialogen in de game zijn echter wel afkomstig uit de films en zijn dan ook door de acteurs in kwestie ingesproken. Ian McKellen’s onvergetelijke “You shall not pass!” zal naar alle waarschijnlijkheid niet ontbreken. LEGO The Lord of the Rings wordt op 26 oktober voor alle systemen verwacht.

  1.   
    Gunrunner120's avatar

    dat is een mooi aantal

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Laat maar komen 😀

  3.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Wooow, klinkt goed! Het wordt dus zelfs een beetje een sandbox game.

  4.   
    Sarge's avatar

    Awesome! 😮

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Wow zeker veel lego pirates of the caribean had ook al aardig wat

  6.   
    -B9D7L-'s avatar

    Meer of minder dan Lego HP Jaren 5-7? 85 lijken me nog weinig vergeleken de vorige delen.