Mogelijk uitstel Wii U door ontwikkelproblemen GamePad

Volgens online berichten heeft Nintendo problemen met de ontwikkeling van de GamePad, de controller van de Wii U, waardoor de lanceringsplannen in Europa in de problemen kan geraken. Volgens CVG hebben de problemen te maken met de complexiteit van de controller, met veel technologieën als touchscreen, motion control en een camera. Gevolg hiervan zou zijn dat november niet gehaald gaat worden in Europa, maar dat Nintendo zich opmaakt voor een release in december.

Volgens dezelfde bron is er ook over nagedacht de Wii U pas in 2013 te lanceren, maar die plannen zijn later weer van tafel geveegd. Nintendo heeft nog niet gereageerd en heeft zelf nog niet eens een officiële datum naar buiten gebracht. Officieel komt de nieuwe console dus nog steeds in 2012.

  1.   
    Fox's avatar

    Maar wat het ook voor apparaat is, tuurlijk krijg je daar problemen mee.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Zolang er nog geen officiële datum is kun je nog niet eens spreken van uitstel.

    Volgens de geruchten zou de console in November in de winkels moeten liggen, met nu dus ‘uitstel’ naar December. Maar ik zie het probleem van een maandje meer, of minder, niet zo.

  3.   
    BartjeZ's avatar

    ben benieuwd

  4.   
    ckerigon's avatar

    Ik denk dat ze uitgingen van een release ergens dit jaar.. maar ga er van uit dat ze steeds meer problemen zijn tegengekomen na lange tijden testen..

  5.   
    Petor's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Zolang er nog geen officiële datum is kun je nog niet eens spreken van uitstel.
    Volgens de geruchten zou de console in November in de winkels moeten liggen, met nu dus ‘uitstel’ naar December. Maar ik zie het probleem van een maandje meer, of minder, niet zo."

    Je hebt gelijk dat er nooit een officiële datum is genoemd. Maar als ze vasthouden aan 2012 is het wel erg logisch als dat november zou worden. Mooie aanlooptijd voor de feestdagen traditioneel de meest lucratieve maand 😉

  6.   
    Fox's avatar

    dghreherherher schreef, "Hi buddy :
    durr
    "

    Wat heeft een gaming news website te maken met sport kleding?
    Probeer je het wel?
    Ook wel mooi dat je website totaal geen bank gegevens vraagt.. terwijl je wel zo veel andere dingen vraagt.

  7.   
    Superwasbeer's avatar

    Haha wanneer zal Nintendo eens iets niet uitstellen