Grootste patch Uncharted 3 ooit; DLC op 15 augustus

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft vandaag voor Uncharted 3: Drake’s Deception haar grootste patch ‘ooit’ gelanceerd. Patch 1.13 is de versie, deze is volgens de developer maanden in ontwikkeling geweest en moet vooral de online multiplayer flink verbeteren.

Patch 1.13 for multiplayer has been months in the making.
Onderstaande video maakt onder andere duidelijk dat er meer dan honderd nieuwe custom parts voor je personage beschikbaar worden gesteld. Daarvan zullen 28 hoofdonderdelen je statistieken tijdens het spelen verbeteren of juist verslechteren. Ook zijn er nieuwe treasure sets, die je moet verzamelen om diverse custom parts te unlocken. Verder worden er vijftig nieuwe Trophies aan de multiplayer toegevoegd, die ook klaar zijn gestoomd voor de aankomende multiplayer DLC.

Er zijn tevens twee nieuwe Legacy-levels waar van alles te verdienen is, twee nieuwe skins die gratis zijn, nieuwe taunts om je gedode vijand voor gek te zetten en ‘Block Mesh Maps’, levels die compleet in blauw of rood gekleurd zijn, die jij als vijandig team moet veroveren. Ook biedt de patch een Tournament Mode, zodat je aan toernooien mee kunt doen en diverse in-game prijzen kunt winnen, nieuwe gametypes en fixes in de mutliplayer.

The upcoming DLC can be unlocked either by earning the necessary in-game levels, completing specific treasure sets, or if you’d rather unlock a certain item quickly you can purchase it in the PS Store.
De verschillende skins en items kun je in Uncharted 3 verdienen door veel of goed te spelen, maar door microtransacties kun je ze ook aanschaffen in de PlayStation Store. De patch zal tot slot meerdere onderdelen klaarstomen voor de aankomende DLC, die op 15 augustus moet verschijnen. De DLC zelf kun je tijdens het spelen unlocken of aanschaffen in de Store.

Een compleet overzicht van patch 1.13 vind je in onderstaande video.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    ik was online zo klaar met uncharted 3 vond deel 2 een stuk leuker online

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    “The Last of Us” in een Uncharted video hehe.
    Die gasten weteh wat reclame maken is. 😛

  3.   
    Danielle.k's avatar

    Jammer dat ze geen SP DLC maken voor deze serie.

  4.   
    ps3 gek's avatar

    Ik heb de collectors edition van Uncharted 3. kreeg allerlei multiplayer bonussen. Ging in de eerste week na de release online, maar werd zo hard van alle kanten afgemaakt dat het gewoon niet leuk was. Ik heb laatst nog even co-op gedaan. Dat is echt supervet!

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    ps3 gek schreef, "Ik heb de collectors edition van Uncharted 3. kreeg allerlei multiplayer bonussen. Ging in de eerste week na de release online, maar werd zo hard van alle kanten afgemaakt dat het gewoon niet leuk was. Ik heb laatst nog even co-op gedaan. Dat is echt supervet! "

    Ik speel het al lang niet meer ik speel dit spel voor de story mode niet de online gedeelte.

  6.   
    ps3 gek's avatar

    Carlos0_0″][quote=”ps3 gek schreef, "Ik heb de collectors edition van Uncharted 3. kreeg allerlei multiplayer bonussen. Ging in de eerste week na de release online, maar werd zo hard van alle kanten afgemaakt dat het gewoon niet leuk was. Ik heb laatst nog even co-op gedaan. Dat is echt supervet! "

    Ik speel het al lang niet meer ik speel dit spel voor de story mode niet de online gedeelte.[/quote]

    Ik ook hoor, maar er is dus een offline (splitscreen), maar ook online coöp modus, waarin je met twee personen verhaalmissies kunt doen of samen moet werken om zoveel mogelijk vijanden uit te schakelen. Echt zeker een aanrader, maar dan wel met headset. 😉

  7.   
    jamrex007's avatar

    Dit is wel vet ben vooral blij dat er 50 nieuwe troffeen zijn dus moet ik het weer even gaan spelen. toch hoop ik nog steeds dat er een heroes skin pack komt met een skin van Infamous 2.