GN Lunchtip: Zombies in New York

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

The Walking Dead is één van mijn favoriete series en het is altijd leuk om meer beelden van de serie te zien. De makers van de wandelende dood vonden het een goed idee om uit te zoeken wat er zal gebeuren als er zombies in New York lopen. Wij gamers hebben ons dit ook wel eens afgevraagd toch? Het resultaat? Veel geschrokken, maar ook lachende mensen.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Left 4 Dead-fans maken korte film Seriously Left 4 Dead.

Eet smakelijk!

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Whahah hier kan ik nou van genieten! Ziet er goed uit trouwens, die make-up. Leuk ideetje voor de carnaval.

 2.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Lekker tijdens de lunch, ook 😛

 3.   
  firehopper211's avatar

  LOL al die reacties! 😆

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Fantastische make-up !!

 5.   
  Fabianb's avatar

  Men are just like kids. Prove at 0:36

 6.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Dan zul je schrikken als opeens zo’n zombie voor je staat .:)