Schelden mag in FIFA 13 Kinect

FIFA 13 krijgt voor het eerst ondersteuning van Kinect en dat heeft tot veel geruchten geleid met betrekking tot het schelden op scheidsrechters. Het is technisch immers mogelijk om als speler op de bank te schelden richting je beeldscherm, terwijl de Kinect-microfoon dat opvangt. Met alle mogelijke gele kaarten van dien natuurlijk. EA Canada heeft richting Kotaku naar buiten gebracht dat spelers niet bestraft zullen worden voor het schelden op de virtuele spelleiding.

Schelden gaat echter wel een rol spelen met het gebruik van Kinect, want commentatoren zullen erop reageren en het zal wel gevolgen hebben voor je carrière als coach of speler. Wat deze gevolgen precies zullen zijn is nog niet bekend. Dat zullen we zelf uitvinden als FIFA 13 verschijnt op 28 september.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Hmmm betwijfel of het wel optimaal gaat werken πŸ™„

  2.   
    evita's avatar

    helemaal geniaal zou het worden wanneer je zelf de zangkoren op de tribune zou kunnen inzingen.

  3.   
    yostiemontana's avatar

    evita schreef, "helemaal geniaal zou het worden wanneer je zelf de zangkoren op de tribune zou kunnen inzingen.
    "

    Volgens mij is het wel mogelijk om eigen nummers te gebruiken in FIFA. Dus als je dan je clubnummer erin zet, en instelt dat je dat hoort als je aan het winnen bent, dan ben je even ver toch?! πŸ˜›

  4.   
    evita's avatar

    Ik doelde eerder op supportersgezang :-). Het is stiiiil aan de overkant, zo stiiiiiil aan de overkant. Zou te grappig zijn dat te horen als je bvb met 3 doelpunten voor staat.

  5.   
    BartjeZ's avatar

    ik zie het balotelli wel doen op fifa 13

  6.   
    -B9D7L-'s avatar

    evita schreef, "helemaal geniaal zou het worden wanneer je zelf de zangkoren op de tribune zou kunnen inzingen.
    "

    Hoe wil je van jou stem tot een suportersgroep kunnen omzetten?

  7.   
    Leon's avatar

    Ben benieuwd of ze dezelfde regels als de Nederlandse politie handhaven. Dat bijvoorbeeld “pannenkoek” getolereerd wordt.

  8.   
    Wurmo 2000's avatar

    gelukkig,want ik moet me irritatie aan de scheits ergens kwijt kunnen πŸ˜‰ .Ik hoop niet dat het scheldwoordje eikel niet geaccepteerd zou worden, 😑 het zou stom zijn als dat gevolgen zou hebben.Het zou leuk zijn als je je stem kunt multimatiseren in publieks geluid en dan gaan juichen of kan schelden of zingen πŸ˜€ πŸ˜† πŸ™‚