GN Game Awards 2012 uitslag: nummer 8


De stembussen zijn gesloten, de stemmen zijn geteld. Jullie hebben dit jaar massaal gestemd op jullie favoriete game van 2012 en wij beginnen vandaag met aftellen. Binnenkort gaan we bij de winnende bezoekers langs om de enorme goodiepakketten langs te brengen, maar tot die tijd tellen we af naar de allerbeste game van 2012!

Een jaarlijks fenomeen vinden wij op de achtste plek!

FIFA 13 is de game waar voetbalfans jaarlijks naar uitkijken. Met een verbeterde impact engine, meer opties om je team te managen en een intelligenter systeem voor de spelers heeft FIFA 13 weer veel harten gestolen. Daniel heeft precies beschreven waarom dit de beste footie is in zijn FIFA 13 review en ook jullie hebben de game beloond!

GamersNET Game Award 2012: achtste plek

GN score: 8.7
Bezoeker-score: 8.7

Top 10:

10. Hitman: Absolution
9. The Walking Dead
8. FIFA 13
7. ?
6. ?
5. ?
4. ?
3. ?
2. ?
1. ?

Morgen maken we nummer zeven bekend!

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Had ik hem gewoon goed, zie mijn vorige post bij de nummer 7. Terecht, speel hem het hele jaar door, is gewoon goed. Voor de voetbalfans een toppers, als voetbal je niks doet waarschijnlijk niks. Maar niks mis met een zevende plek!

    Wat denken jullie, wat wordt de nummer 7?
    Ik ga voor Guild Wars 2

  2.   
    OllieDenZotn's avatar

    mooi! ๐Ÿ™‚ op naar nummer 7 ๐Ÿ˜›

  3.   
    Sub-Zeuro's avatar

    ๐Ÿ˜•

  4.   
    GamerJaime's avatar

    Ik ben benieuwd of COD er tussen staat. Bij de gamekings top 10 stond hij er verrassend genoeg (maar wel terecht) niet tussen.

  5.   
    Sub-Zeuro's avatar

    BakedBacon schreef, "Grappig, maar lang niet zo goed in mijn ogen als PES 13. Fifa is veel te commercieel en mensen kopen Fifa zonder te kijken naar PES. PES is grafisch veel mooier heb ik nu al gezien en vind PES zelf ook fijner spelen. Is sneller goedkoper en heeft minder gezijk met fouten in de game ๐Ÿ˜‰ "

    Ben het compleet met je eens…PES is in mijn perspectief op veel punten beter…(PES2013 helemaal), veel mensen menen dat FIFA beter is omdat anderen (FIFA mensen) dat zeggen, net zoals COD…en de opinie van anderen vinden als doorslaggevend…ik heb mijn eigen mening doordat ik ze beiden probeer. En totaal niet op andermans bewering af ga. Dat heb ik wel afgeleerd met Forza en FIFA en COD etc,etc.:D

  6.   
    maxmeyer's avatar

    Turminetor schreef, "

    ”BakedBacon” schreef, "Grappig, maar lang niet zo goed in mijn ogen als PES 13. Fifa is veel te commercieel en mensen kopen Fifa zonder te kijken naar PES. PES is grafisch veel mooier heb ik nu al gezien en vind PES zelf ook fijner spelen. Is sneller goedkoper en heeft minder gezijk met fouten in de game ๐Ÿ˜‰ "

    Ben het compleet met je eens…PES is veeel beter…(PES2013 helemaal), veel mensen denken dat FIFA beter is omdat anderen (FIFA mensen) dat zeggen, net zoals COD…en de mening van anderen vinden als doorslaggevend…ik heb mijn eigen mening doordat ik ze beiden probeer. En totaal niet op andermans mening af ga. Dat heb ik wel afgeleerd met Forza en FIFA en COD etc,etc.:D
    "

    Ik vind zelf Fifa beter omdat er meer mense online zijn en het spel meer licenties bevat. Ik wil in een voetbalspel toch het liefst met zoveel mogelijk verschillende teams spelen.

    On: Speel het zelf dagelijks, maar als je kijkt naar de andere games in het lijstje, is Fifa toch wel een stuk minder.

  7.   
    ronineter's avatar

    jaime360gamer schreef, "Ik ben benieuwd of COD er tussen staat. Bij de gamekings top 10 stond hij er verrassend genoeg (maar wel terecht) niet tussen."

    Dat vraag ik me inderdaad ook af. Alleen de game goden weten dat nu.

  8.   
    RenevdGijp's avatar

    ronineter schreef, "

    ”jaime360gamer” schreef, "Ik ben benieuwd of COD er tussen staat. Bij de gamekings top 10 stond hij er verrassend genoeg (maar wel terecht) niet tussen."

    Dat vraag ik me inderdaad ook af. Alleen de game goden weten dat nu."

    Denk het wel, het is en blijft een veel gespeelde game, en eerlijk is eerlijk, het is een heerlijke ‘snack/arcade’ achtige shooter. In dat subgenre is het de beste.

  9.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Ben echt beniewd naar de top 5

  10.   
    GamerJaime's avatar

    RenevdGijp schreef, "

    ”ronineter” schreef, "[quote=”jaime360gamer”].."

    Dat vraag ik me inderdaad ook af. Alleen de game goden weten dat nu."

    Denk het wel, het is en blijft een veel gespeelde game, en eerlijk is eerlijk, het is een heerlijke ‘snack/arcade’ achtige shooter. In dat subgenre is het de beste.[/quote]
    Ja dat is misschien wel zo, maar hij hoort niet in een top 10 van beste games thuis. Maar heel misschien nog op een 7de plaats, zolang hij maar niet in de top 5 zit.

  11.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    Voor een game die jaarlijks uitkomt en niet in de smaak valt voor non voetbalfans is dit een mooie plaats:)

  12.   
    SN0WIE's avatar

    Fifa heeft in ieder geval zeker een plekje verdient in deze lijst!

  13.   
    -B9D7L-'s avatar

    Fifa verdient ook een plekje in de top 10!
    Eindelijk een Fifa waar je duidelijk vooruit gang ziet vergeleken met de vorige Fifa.

  14.   
    BartjeZ's avatar

    het blijft mijn GOTY
    maar een plek in de top 10 kan ik wel waardereren

  15.   
    nunen007's avatar

    Zeker terecht dat hij op de 8e plaats staat.

  16.   
    lassieman's avatar

    Terecht dat FIFA hier tussen staat, het is gewoon een game die het hele jaar door leuk is en veel gespeeld wordt.

    Ik vind het trouwens wel raar dat mensen zeggen dat CoD hier niet in thuis hoort, het is en blijft natuurlijk een mening mensen ๐Ÿ˜‰

  17.   
    fdennis's avatar

    Snap niet dat Fifa 13 erin staat de game loopt vergeleken met elke andere titel jaren achter. Het blijft hetzelfde met een paar tweaks en de vernieuwde teams. Ook is het grafisch het niveau van games in 2009. 95% van de spelers hebben een standaard kop. Dus dat wat deze game in de 10 doet begrijp ik totaal niet.

  18.   
    toqeer's avatar

    ja hou tog niet zo van voetball spellen maar
    wel terecht in de top 10 wie kent fifa niet tegewoordig ๐Ÿ™„

  19.   
    Eichmann's avatar

    Zoals verwacht

  20.   
    Petor's avatar

    fdennis schreef, "Snap niet dat Fifa 13 erin staat de game loopt vergeleken met elke andere titel jaren achter. Het blijft hetzelfde met een paar tweaks en de vernieuwde teams. Ook is het grafisch het niveau van games in 2009. 95% van de spelers hebben een standaard kop. Dus dat wat deze game in de 10 doet begrijp ik totaal niet."

    Even voor de duidelijkheid. De top 10 is een simpele meting van de stemming van de GN-bezoeker. De redacteuren hebben zelf ongetwijfeld andere lijstjes, maar dit is het resultaat van jullie votes ๐Ÿ™‚

    En FIFA is natuurlijk huge!

  21.   
    Neolite's avatar

    jaime360gamer schreef, "

    ”RenevdGijp” schreef, "[quote=”ronineter”].."

    Denk het wel, het is en blijft een veel gespeelde game, en eerlijk is eerlijk, het is een heerlijke ‘snack/arcade’ achtige shooter. In dat subgenre is het de beste."

    Ja dat is misschien wel zo, maar hij hoort niet in een top 10 van beste games thuis. Maar heel misschien nog op een 7de plaats, zolang hij maar niet in de top 5 zit. [/quote]

    Call of Duty zit er gewoon in, want jammer genoeg zijn er heel veel kleine kleuters die op het spel hebben gestemd. En ja er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar die bevestigen enkel de regel.

  22.   
    GamerJaime's avatar

    Neolite schreef, "

    ”jaime360gamer” schreef, "[quote=”RenevdGijp”].."

    Ja dat is misschien wel zo, maar hij hoort niet in een top 10 van beste games thuis. Maar heel misschien nog op een 7de plaats, zolang hij maar niet in de top 5 zit. "

    Call of Duty zit er gewoon in, want jammer genoeg zijn er heel veel kleine kleuters die op het spel hebben gestemd. En ja er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar die bevestigen enkel de regel.[/quote]
    Mag je dat nu al onthullen dan? Hoe dan ook vreselijk jammer en kinderachtig. Ik hoop dat alle fanboys nu lekker zullen slapen.

  23.   
    kik421's avatar

    The walking dead was echt wel beter dan fifa maar kan aan mij ligge ๐Ÿ˜‰

  24.   
    Goldcobra's avatar

    maxmeyer schreef, "

    ”Turminetor” schreef, "[quote=”BakedBacon”].."

    Ben het compleet met je eens…PES is veeel beter…(PES2013 helemaal), veel mensen denken dat FIFA beter is omdat anderen (FIFA mensen) dat zeggen, net zoals COD…en de mening van anderen vinden als doorslaggevend…ik heb mijn eigen mening doordat ik ze beiden probeer. En totaal niet op andermans mening af ga. Dat heb ik wel afgeleerd met Forza en FIFA en COD etc,etc.:D
    "

    Ik vind zelf Fifa beter omdat er meer mense online zijn en het spel meer licenties bevat. Ik wil in een voetbalspel toch het liefst met zoveel mogelijk verschillende teams spelen.
    On: Speel het zelf dagelijks, maar als je kijkt naar de andere games in het lijstje, is Fifa toch wel een stuk minder.[/quote]
    Hier sluit ik me helemaal bij aan

  25.   
    fdennis's avatar

    Petor schreef, "

    ”fdennis” schreef, "Snap niet dat Fifa 13 erin staat de game loopt vergeleken met elke andere titel jaren achter. Het blijft hetzelfde met een paar tweaks en de vernieuwde teams. Ook is het grafisch het niveau van games in 2009. 95% van de spelers hebben een standaard kop. Dus dat wat deze game in de 10 doet begrijp ik totaal niet."

    Even voor de duidelijkheid. De top 10 is een simpele meting van de stemming van de GN-bezoeker. De redacteuren hebben zelf ongetwijfeld andere lijstjes, maar dit is het resultaat van jullie votes ๐Ÿ™‚
    En FIFA is natuurlijk huge!"

    Dat snap ik maar daarom mag ik het wel onterecht vinden toch?

  26.   
    svenysven's avatar

    Mooie plek voor fifa ๐Ÿ˜€

  27.   
    jordypupping's avatar

    Ik vind dat het spel in de Top 3 thuis moet zitten