Avengers TV-serie in de maak?

Het succes van The Avengers smaakt, begrijpelijk, naar meer bij Marvel. Iron Man 3 is al in productie, Mark Ruffalo zou nog meerdere films op komen draven als de Hulk en ook de sequels op Thor en Captain America beginnen langzamerhand vorm te krijgen. Een nieuwe groepsfilm rond het heldenclubje lijkt een kwestie van tijd. Volgens Deadline is de TV afdeling van Marvel nu in onderhandeling met netwerk ABC en ABC Studios over het maken van een drama serie die zich afspeelt in de wereld van de Avengers:

I hear that the connection to the Avengers franchise would be light as the project is expected to be set in the universe and feature some of its themes and feel but may not include any characters from Joss Whedon’s blockbuster. I hear the project is in a nascent stage, described as “a kernel of an idea,” with a number of scenarios explored, including a high-concept cop show.
Guillermo del Toro zou ondertussen ook nog steeds met de ABC in onderhandeling zijn over een nieuwe Hulk-serie. Er wordt nog gewacht op ‘een bepaalde schrijver’ om de pilot te schrijven.

Hoe sta jij tegenover een eventuele Avenger-serie? En zou je meer connectie willen met de film van Whedon, of vind je het juist beter wanneer beide beter van elkaar gescheiden blijven zoals nu de opzet lijkt?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren