DICE houdt nog steeds van Bad Company

Afgelopen dinsdag werd Battlefield 4 officieel aangekondigd door EA. Deze onthulling kwam voor velen als een zeer grote verrassing, zeker aangezien Battlefield 3 pas driekwart jaar in de winkels ligt. Daarnaast waren er veel fans teleurgesteld omdat zij liever eerst Bad Company 3 hadden gezien.

Battlefield 3 community manager Ian Tornay heeft zojuist in een interview laten weten dat DICE Battlefield 4 niet heeft verkozen boven Bad Company 3 omdat ze niet van laatstgenoemde game houden:

I can tell you that it’s not due to any lack of love for BC inside of DICE. Everyone I’ve talked to there is very proud and fond of it.
Tornay roept fans op om DICE te vertellen wat volgens hen de beste features van Bad Company zijn, zodat zij deze in toekomstige games kunnen implementeren:
What features from BC would you like to see in future games (which is not to say we won’t make another)? Would be very interested to nail down for myself what it is about BC that is special to everyone and how we can incorporate that magic.
De beta van Battlefield 4 gaat eind 2013 van start.

 1.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Ik had zelf liever ook BC3 gehad omdat BF3 nog maar net uit is, maar BF4 is natuurlijk ook goed.

 2.   
  Rise Against's avatar

  Ik heb zelf heel veel BC2 gespeeld op mijn ps3 en heb er ook meer plezier van gehad dan BF3. Op de PS3 voelen de maps van BF3 te groot aan door het lage aantal spelers(24 max). Daarom zie ik voor de consoles graag liever een nieuwe Bad Company die toch wat compactere maps bied.

 3.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Ik denk dat dit wel aardig de spijker op de kop slaat, Rise Against. Een stage als Metro, of Seine Crossing is te gek op de console, maar wanneer je naar een stage als Caspian Border kijkt is het gebrekkige aantal spelers wel duidelijk merkbaar. Ik ben benieuwd hoe ze dit met de volgende BF3-DLC gaan oplossen.

 4.   
  Hitman047's avatar

  Caroldus_Maximus schreef, "Ik denk dat dit wel aardig de spijker op de kop slaat, Rise Against. Een stage als Metro, of Seine Crossing is te gek op de console, maar wanneer je naar een stage als Caspian Border kijkt is het gebrekkige aantal spelers wel duidelijk merkbaar. Ik ben benieuwd hoe ze dit met de volgende BF3-DLC gaan oplossen. "

  Niet. Of ze moeten de Frostbite 2.0 engine gaan herschrijven. Of de levels enorm kaal en leeg maken. De huidige generatie consoles kan een groot aantal spelers i.c.m. die engine, met dat niveau aan details en vernietiging, gewoon niet aan.

 5.   
  lassieman's avatar

  Ik houd ook nog steeds van Bad Company hoor. Ook al is BF3 op de PC ook heel nice ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Remco_MUFC's avatar

  Bad Company is voor mij een totaal andere ervaring omdat het met BF3 meer gesteld is dat er meer ego’s rond lopen dan dat er daadwerkelijk als een team wordt gespeeld. Maar zoals ik al vaker heb gezien lukt het niet om met een one man army de wereld te redden. ๐Ÿ™„ Daarbij baal ik nog steeds dat BFBC2 niet zo vaak meer wordt gespeeld. ๐Ÿ™

 7.   
  xHouse's avatar

  Het is echt jammer dat DICE gewoon in de reet gepakt word door EA.
  DICE zou zoveel meer kunnen met een vervanging of gewoon iets/iemand anders dan EA.

 8.   
  Moon-Hero's avatar

  xHouse schreef, "Het is echt jammer dat DICE gewoon in de reet gepakt word door EA.
  DICE zou zoveel meer kunnen met een vervanging of gewoon iets/iemand anders dan EA."

  Hahahaahahha

 9.   
  Fatal1ty's avatar

  Als dat zo is waarom beginnen ze dan in godsnaam met een BF4 in plaats van een hele mooie bloedstollende over-de-top
  humoristische actievolle BC3? ๐Ÿ™„

 10.   
  Remco_MUFC's avatar

  Moon-Hero schreef, "

  ”xHouse” schreef, "Het is echt jammer dat DICE gewoon in de reet gepakt word door EA.
  DICE zou zoveel meer kunnen met een vervanging of gewoon iets/iemand anders dan EA."

  Hahahaahahha"

  Je lacht erom maar het is wel waar. ๐Ÿ˜‰