GN Lunchtip: Hitler reageert op…

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het fragment uit Der Untergang waarin Hitler zijn officiers er flink van langs geeft, is inmiddels ronduit legendarisch dankzij de vele ondertitelingen die YouTube-ers eronder hebben gezet. Ook onze eigen Leon bracht een hommage aan dit inmiddels wereldberoemde filmfragment. Uiteraard zijn er hierdoor ook enkele filmpjes ontstaan waarin Hitler reageert op situaties in bepaalde games. Hieronder een kleine selectie van enkele van deze filmpjes. Zo te zien is het maar goed dat videogames en Xbox Live nog niet bestonden ronde de Tweede Wereldoorlog…

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Betere namen voor games
Eet smakelijk!
 1.   
  Remco_MUFC's avatar

  Haha deze heb ik al gezien omdat ze overal op het internet verspreid staan maar toch blijven ze leuk ๐Ÿ™‚

 2.   
  Danielle.k's avatar

  Zo te zien is het maar goed dat videogames en Xbox Live nog niet bestonden ronde de Tweede Wereldoorlog…

  Klein type foutje ๐Ÿ™‚ ronde = rond de

  Deze filmpjes blijven legendarisch en een vermaak om naar te kijken.

 3.   
  lassieman's avatar

  Deze zijn echt goed ;D

 4.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Hitlarisch! ๐Ÿ˜†

 5.   
  ExtremeDotCom's avatar

  haha die 3de vind ik het beste!