Battlefield 4 krijgt meerdere manieren om toegang tot bèta te krijgen

Ian Tornay, community manager van Battlefield 3, heeft via een post op Reddit bekend gemaakt dat er meerdere manieren zullen zijn om toegang tot de bèta van Battlefield 4 te bemachtigen. Gisteren werd al bekend gemaakt dat de plaatsing van een pre-order voor Medal of Honor: Warfighter toegang tot de bèta zou verschaffen.

Hoewel Tornay het heeft over “andere manieren” om de Battlefield 4-bèta in te komen, laat hij hier verder nog niets concreets over los:

There will be other ways to get into the beta aside from MoH Warfighter. At this time, however, it is the only way to guarantee entry.
De aankondiging van Battlefield 4 heeft volgens Tornay overigens niet tot gevolg dat de andere actieve titels uit de reeks verwaarloosd zullen worden:
There are several teams at DICE. Starting work on Battlefield 4 does not mean that we will be abandoning Battlefield 3 or working any less hard to bring you the best expansions we can.
De Battlefield 4-bèta zou in het najaar van 2013 van start moeten gaan, wat doet vermoeden dat we de officiële release niet voor eind 2013 hoeven te verwachten.

 1.   
  morkop006's avatar

  netjes, gwn 2 jaar tussen een nieuwe battlefield

 2.   
  squidgyboy's avatar

  nou ik weet het niet… ik ga MOH niet meer pre-orderen om 3 dagen eerder te kunnen spelen als de rest… we zien nog wel wat de andere manieren zijn om de beta te joinen… 8)

 3.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Vast als je bf3 ook hebt gespeeld ofzo

 4.   
  blackname's avatar

  ano__niem schreef, "Vast als je bf3 ook hebt gespeeld ofzo
  "

  Denk het niet 1: je krijgt veel te veel beta spelers 2: Meeste mensen die Medal of Honor kopen spelen ook BF3 dus die gaan geen MoH meer halen voor de beta-key

 5.   
  jamrex007's avatar

  ”morkop006″ schreef, "netjes, gwn 2 jaar tussen een nieuwe battlefield"

  En waarschijnelijk dus ook om de 2 jaar een nieuwe Medal of Honor.

 6.   
  Gunrunner120's avatar

  niet dus massaal moh kopen voor bf4 beta

 7.   
  Blackeagle020's avatar

  Nice! Meer battlefield’s zijn altijd goed, nou maar hopen dat het net zo mooi word als bf 3 is 🙂

 8.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Wanneer zou er een Bad Company 3 komen, daar zit ik eigenlijk wat meer op te wachten, maar BF4 is natuurlijk ook goed 🙂 !

 9.   
  Nitrix31's avatar

  Ja, of gewoon iedereen die BF3 in zijn of haar bezit heeft krijgt toegang tot de beta? Of de gene die BF3 gepreorderd heeft ofzo..

 10.   
  Flapjack's avatar

  ”Blackeagle020″ schreef, "Nice! Meer battlefield’s zijn altijd goed, nou maar hopen dat het net zo mooi word als bf 3 is :)"

  dat denk ik dus niet. tenzij dice weer met een nieuwe engine komt (wat me sterkt lijkt) ik vind dit veel te snel na bf3 om nu al met plannen voor bf4 op te proppen te komen. ik hoop dat ze inderdaad doen wat ze zeggen dat ze net zo hard aan bf3 werken als altijd

 11.   
  rikato's avatar

  cam’t w8 for it 😆 😆

 12.   
  xHouse's avatar

  Godverdomme EA! Ik wil Battlefield: bad Company 3 zien!
  Maar nee, een nieuwe MOH ontwikkelen en dan nog effe een nieuwe BF erbij. Ben benieuwd ;_;

 13.   
 14.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Zag ‘m net ook al, die beelden zien er veelbelovend uit 🙂