GN Lunchtip: Real life Donkey Kong

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens te horen gekregen dat gamen voor luie mensen is. Nu gaat dat sinds de Wii en Kinect natuurlijk allang niet meer op, maar ook een van de oudere generatie games kan een stuk inspannender zijn dan je zou verwachten. Onderstaand filmpje laat een groepje vrienden zien dat een real life Donkey Kong level nagebouwd hebben. Don’t try this at home!

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Beluister de nieuwe Uncharted 3: Drake’s Deception remixes
Eet smakelijk!
 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  lol de gast van Viva La Bam.
  Die weet wel wat gek doen is. 😛

 2.   
  tijn80's avatar

  Mooi man! 😆

 3.   
  firehopper211's avatar

  LOL!!! dit is nog van Viva La Bam, hilarische show!!! 😆

  Ook nog even R.I.P. Ryan Dunn. 😥