WWE 2K16 bevat meer dan 120 unieke personages

De nieuwste telg uit de WWE-franchise zal een recordaantal unieke worstelaars bevatten. De game beschikt namelijk over maar liefst 120 verschillende personages. Ontwikkelaar Visual Concepts benadrukt dat dit aantal alleen bestaat uit unieke worstelaars en dat verschillende outfits dus niet zijn inbegrepen.

Dit aantal is een enorme sprong omhoog in vergelijking met WWE 2K15. Die game beschikt over “slechts” 67 worstelaars. Er is dus sprake van bijna een verdubbeling ten opzichte van WWE 2K15.

Visual Concepts bracht het nieuws in een Instagram-bericht. Eerder liet het al weten dat WWE 2K16 over het grootste aantal karakters zou beschikken dat de franchise ooit gekend heeft. Nadat enkele gamers deze bewering in twijfel trokken, besloot Visual Concepts om met harde cijfers te komen.


WWE 2K16 verschijnt op 30 oktober voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3.

  1.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Niet op PC dus? Wil nog steeds een keer een WWE game proberen maar heb geen ps4 of xbox one

  2.   
    Koen's avatar

    Ikspeelnooitpokemon schreef, "Niet op PC dus? Wil nog steeds een keer een WWE game proberen maar heb geen ps4 of xbox one"

    Het is nog niet bekend of de game uitkomt voor pc. Waarschijnlijk laten ze dat afhangen van het succes van WWE 2K15 op Steam.

  3.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Ikspeelnooitpokemon schreef, "Niet op PC dus? Wil nog steeds een keer een WWE game proberen maar heb geen ps4 of xbox one"

    Hij komt wel op pc alleen duurt dat wat langer 😉 #WWE

  4.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Hoe awesome!! super vet eindelijk wat meer mogelijkheden uit de superstars, het zou wel vies smerig zijn als een John Cena van 2000 en 2015 voor 2 superstars telt, maar zoo als te lezen is dat niet het geval (hoop ik) dat er zoo groot rooster is komt ook door de NXT, de NXT is sins dit jaar veel en veel groter geworden, en ik denk niet dat we meteen 120 superstars krijgen het zal vast stap voor stap gaan met DLC, hopelijk heeft 2k ook niet gekozen om een heel jaar lang bezig te zijn geweest met al die personages de game heeft nog wel wat aan passingen nodig.

    En guys wwe komt op 27 oktober uit 😉 en hier nog een video https://www.youtube.com/watch?v=sTL4LRNS0qc

    #WWE

  5.   
    Downzilla's avatar

    Ik rko jullie allemaal de moeder.

  6.   
    Bosnegert's avatar

    zou je ook gewoon in deze game een script uitvoeren zoals in het echt

  7.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Bosnegert schreef, "zou je ook gewoon in deze game een script uitvoeren zoals in het echt"

    Ja!