De Fast Forward 2015-reeks gaat van start

Het is weer zover! We gaan van start met onze eigen Fast Forwards! Vanaf de kerstdagen tot en met januari zullen we dagelijks vooruit blikken op één topper uit 2015! En wat is de lijst weer episch lang met titels als The Witcher 3: Wild Hunt, Evolve Batman: Arkham Knight, Star Wars: Battlefront, Rise of the Tomb Raider, Uncharted 4: A Thief’s End, The Division en Zelda Wii U!

Wij zijn druk bezig om vooruit te blikken op al deze mooie titels. Van sommige games weten we al best veel, een aantal hebben we zelfs al even mogen spelen, maar er zijn ook spellen waarover we enkel kunnen speculeren. Dat doen we gelukkig graag, want voor elke game hebben we wel een aantal wensen!


We schrijven de Fast Forward-artikelen natuurlijk vooral voor jullie, de GN’ers! We vragen jullie dan ook of er games zijn waar jullie graag onze mening over lezen. Laat dat vooral weten in de reacties!

Op naar een schitterend 2015 en vergeet ook zeker niet te stemmen op de GamersNET Game Awards 2014! Door dat te doen maak je kans op gigantische pakketten vol goodies en games.

  1.   
    crazyshine4722's avatar

    Final fantasy xv en kingdom hearts 3 alhoewel deze deze nog niet( 2016 waarschijnlijk ) bevestigd zijn voor 2015, hoor ik graag de redactie hierover :D.

  2.   
    Thijs.'s avatar

    super mooi jaar op komst nieuwe uncharted, the division