Electronic Arts onderzoekt FIFA 15 Ultimate Team-transfer problemen

Electronic Arts is op dit moment bezig met een oplossing voor het probleem van de FIFA 15 Ultimate Team-transfers, maar in de tussentijd is het ruilen van spelers niet mogelijk. Veel spelers hebben het afgelopen weekend geklaagd over problemen met de speler transfers. Het lijkt vooral de Xbox One en Xbox 360 te treffen, maar sommige gamers zeggen er ook op de andere platformen last van te hebben. Op de support site van EA staat een bericht voor de Xbox-spelers dat EA Sports Football Club en de FUT Web App Transfer Market tijdelijk niet gebruikt kunnen worden om te ruilen.

For Xbox One and Xbox 360 players, trading in EA Sports Football Club and the FUT Web App Transfer Market will be unavailable while our teams work on resolving current issues.
Daarbij zijn er scammers actief die achter de persoonlijke gegevens van de gamers proberen te komen door zich voor te doen als medewerkers van EA. Ze zeggen gratis Ultimate Team-packs weg te geven, als goedmakertje voor de problemen met de transfers. Het advies is dan ook om goed te kijken op wat voor links je klikt en alleen de adviezen op te volgen die vanaf de officiële social media-accounts van EA komen.

 1.   
  ronFCDH's avatar

  Ben al heel veel via twitter benadert door “mensen” die zeggen van EA te zijn en dat ik dan moet inloggen om 3 packs te claimen. Ziet er allemaal wel heel echt uit maar gelukkig heb ik het nimmer gedaan.

 2.   
  mastertje's avatar

  Ze mogen ook een nieuwe rekenmachine gebruiken voor de skill-beloningen. Je krijgt minder dan er staat. (Soms minder soms heel groot verschil)

 3.   
  swklijn1's avatar

  Fifa Mobile mogen ze ook wel eens fixen, laatste tournament met Barclays ding, gehaald kreeg je 2000 coins ik heb geen 1 rode coin ervan terug gezien!

 4.   
  Brighton1945's avatar

  mastertje schreef, "Ze mogen ook een nieuwe rekenmachine gebruiken voor de skill-beloningen. Je krijgt minder dan er staat. (Soms minder soms heel groot verschil)"

  Onderaan de skillbeloningen staan de skill multiplier ofzoiets, meestal is het dan de skilbeloningen x 0.43 ofzo + het geld dat je de wedstrijd uitspeelt etc

 5.   
  mastertje's avatar

  Brighton1945″][quote=”mastertje schreef, "Ze mogen ook een nieuwe rekenmachine gebruiken voor de skill-beloningen. Je krijgt minder dan er staat. (Soms minder soms heel groot verschil)"

  Onderaan de skillbeloningen staan de skill multiplier ofzoiets, meestal is het dan de skilbeloningen x 0.43 ofzo + het geld dat je de wedstrijd uitspeelt etc[/quote]
  Daarvan was ik op de hoogte :wink:. Juist daar wordt de fout gemaakt, bij mij althans.