RollerCoaster Tycoon 3D verschijnt in oktober; nieuwe informatie vrijgegeven

Vorig jaar had Atari RollerCoaster Tycoon 3D aangekondigd voor de Nintendo 3DS, maar wanneer we de game konden verwachten was destijds nog niet duidelijk. Zojuist heeft distributeur Namco Bandai op zijn facebook aangegeven wanneer we de game kunnen verwachten. In oktober van dit jaar zullen we al aan de slag kunnen met het bouwen van pretparken in drie dimensies.

In RollerCoaster Tycoon 3D zal verscheidene features bevatten, waaronder de Coaster Story-modus, die tutorials combineert met uitdagingen. Het is uiteraard weer gewoon mogelijk om je eigen achtbanen te creëren, maar net als in RollerCoaster Tycoon 3 kun je ook in je eigen attracties zitten om ze zelf te beleven. Het is bovendien mogelijk om je parken te delen via StreetPass of om je vrienden uit de nodigen in je park met behulp van StreetPass Mii Plaza.

 1.   
  Danielle.k's avatar

  Vond het altijd leuk om de rollercoasters te laten crashen 🙄

 2.   
  jamrex007's avatar

  Dit lijkt me wel een leuk spel en dan ook lekker in een achtbaan zitten in 3D dan lijkt het net of je er echt inzit. dus hopen dat het 3D effect wat toevoegd. maar eerst wil ik wat nieuwe Screenshots en trailers van deze game zien.

 3.   
  RenevdGijp's avatar

  Een nieuwe RollerCoaster? Pure nostalgie die game. Toch benieuwd hoe ze de serie nieuw leven in gaan blazen. Was eigenlijk toch meer verslaafd aan Zoo tycoon. Naar mijn idee was dat leuker, maar Rollercoaster was zeker ook niet mis!