Carrier Command: Gaea Mission verschijnt eind september

Ontwikkelaar Bohemia Interactive heeft laten weten dat op 28 september Carrier Command: Gaea Mission voor de PC en Xbox 360 verschijnt. De game is een remake van het originele Carrier Command uit 1988.

Het doel van Carrier Command: Gaea Mission is om eilanden te veroveren. Dit doe je door gebruik te maken van de Carrier. Die kan namelijk tot acht verschillende eenheden de oorlog in sturen. Je kunt trouwens zelf de controle nemen over alle eenheden en realtime met ze vechten.

Carrier Command: Gaea Mission is dus een mix van strategie en actie. Of dit lekker speelt weten we over een maand pas, hoe de game eruitziet kun je echter nu al op onderstaande screenshots uitvinden.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Fox's avatar

    Lijkt me echt geweldige gameplay(doet me denken aan een heel oud spel met de zelfde soort gameplay) + door dat het BI is ook nog een herl erg mod vriendlijk voor een lage prijs. Daar gaat me loon….

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Klinkt goed maar of het ook goed word heb ik nog zo me twijfels over maar idee is al wel goed nu uitwerking nog.

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het is een zéér goed spel, veel tactiek en stratagie komt erbij kijken. Het leukste is een eiland innemen, daar ben ik het meeste mee bezig. 😀

    Wil onderhand nu meer content. Beta heeft namelijk nog niet alle content erin zitten! Eind september met het volledige spel aan de slag, kan niet wachten!