Sniper Elite V2 krijgt multiplayer op consoles

Sniper Elite V2 plaatste spelers in de Tweede Wereldoorlog. Bewapend met enkel een sniper was het zaak om de meest sierlijke kills te maken. Je kon je vijanden op allerlei manieren vernederen, bijvoorbeeld door ze van een kilometer afstand door hun edele delen te schieten.

Ontwikkelaar 505 Games kondigde zojuist aan dat het later dit jaar mogelijk zal zijn om ook je vrienden op soortgelijke wijze te vernederen. Dankzij de aankomende multiplayer DLC voor consoles zul je het tegen de rest van de wereld kunnen opnemen in Team Deathmatch, Deathmatch, Team Distance King en de Distance King-modus. PC-bezitters kunnen al sinds de release genieten van multiplayer. Hieronder vind je enkele screenshots.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  lassieman's avatar

  Raar dat de Consoles niet direct een multiplayer hadden, maar ze krijgen het nu dan in ieder geval.

 2.   
  Moon-Hero's avatar

  Het is inderaad raar dat het er vanaf het begin af aan gewoon al niet was.

 3.   
  Hitman047's avatar

  Dat lag aan de uitgever, 505 games. Die zag geen brood in een pc-versie en weigerde zelfs om deze te geven, waarop Rebellion de pc versie maar zelf financierde en publiceerde.

  Omdat ze met de PC-versie dus niet gebonden waren aan een uitgever konden ze daarbij zelf hun eigen design keuzes maken, zoals het toevoegen van TDM multiplayer, en de game wat extra aandacht geven. Voor de console versies lag die keuze bij 505 games: die kozen er dus voor om het niet te doen. 😉