Sony: Details over next-gen Gran Turismo komen spoedig

Het is al weer een kleine twee jaar geleden dat de laatste Gran Turismo uit kwam. Na een uitermate stroeve ontwikkeling die een paar jaar langer duurde dan van te voren was verwacht, was Gran Turismo 5 uiteindelijk wel een prima eindproduct. Fans van de serie zullen ondertussen ook al weer enigszins uitgekeken zijn op de zelfde circuits en banen, en voor die personen is er vandaag goed nieuws te melden.

Details over de volgende Gran Turismo, voor het gemak maar even Gran Turismo 6 genoemd, zullen namelijk zeer binnenkort uitgebracht worden. Dit wist de baas van Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, VG247 te melden.

Kazanori seems to have started talking about, so I won’t be surprised to hear more about their plans, our plans, on future Gran Turismo rather soon
Er is nog nauwelijks iets bekend over Gran Turismo 6. Naar verwachting wordt het een next-gen titel, zeker wanneer in rekening wordt genomen dat Polyphone vaak niet de snelste is wat betreft het ontwikkelen van een game.

Houd GamersNET in ieder geval de komende tijd goed in de gaten voor meer nieuws over Gran Turismo 6!

  1.   
    ps3 gek's avatar

    Blijkbaar heeft Kazunori Yamauchi ook gezegd dat het aantal circuits verbazingwekkend zal zijn in Gran Turismo 6. Ik ben benieuwd. Duurt vast nog een jaar of 5 voor ze m uitbrengen. 😛