Twee directors verlaten BioShock Infinite-team

Het rommelt binnen developer Irrational Games. Afgelopen maand zijn twee belangrijke medewerkers opgestapt uit het team van Ken Levine. Het gaat hier om Director of product development Tim Gerritson en art director Nate Wells. Beide mannen hadden een belangrijke leidinggevende functie binnen het bedrijf en hun vertrek wakkert dan ook de geruchten aan dat het niet goed gaat met Bioshock: Infinite. Kwatongen beweren alvast dat de reeds eerder uitgestelde titel verder opgeschoven zou worden tot na maart van volgend jaar om in het fiscale jaar van 2014 te kunnen verschijnen.

Nate Wells, de art director die tonnen lof kreeg voor zijn werk aan BioShock gaat vermoedelijk aan de slag bij Naughty Dog, over de toekomstige plannen van Gerritson is nog niets bekend. En BioShock: Infinite? Voorlopig staat de game nog steeds netjes gepland voor een release op 26 februari 2013.

  1.   
    gragon3's avatar

    Bioshock kennende, nog eens uitstel -.-‘

  2.   
    firehopper211's avatar

    Ahh… ๐Ÿ™ Dat is wel een teleurstellend punt, maar ik ga er gewoon van uit dat BioShock: Infinite nog steeds volgend jaar gaat uitkomen. T’s de game waar ik het meeste nog naar zat uit te kijken dit jaar alleen jammer dat die was uitgesteld.

  3.   
    mmx's avatar

    Als ze Bioshock Infiniti weer uitstellen dan zitten we al met de next generatie consoles dan ga ik echt geen geld meer besteden aan deze game .het duurt gewoon te lang nu .

  4.   
    soldierarjan's avatar

    Is geen goed teken als zulke mensen weg gaan bij een goed ontwikkelaar.