GN Lunchtip: De beste LittleBigPlanet-levels

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

LittleBigPlanet 1 en LittleBigPlanet 2 zijn bij velen inmiddels in de vergetelheid geraakt, maar dat neemt niet weg dat dit misschien wel de twee meest creatieve games van de huidige generatie zijn. Waar het eerste deel spelers enkel in staat stelde om een eigen platformavontuur te maken, zijn de mogelijkheden in LittleBigPlanet 2 schier eindeloos. De afgelopen jaren heeft de community enkele zeer indrukwekkende creaties gemaakt. De beste hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Hitler reageert op…
Eet smakelijk!
  1.   
    lassieman's avatar

    Echt knap gemaakt zeg, die laatste is ook vet hoor 😉

  2.   
    Moon-Hero's avatar

    Als ik m’n Playstation 3 weer heb ga ik zeker weer eens even Little Big Planet 1 en 2 spelen. 😆