GamersNET RADIO: aflevering 131

Een nieuwe aflevering van GamersNET RADIO en dus weer ruim een uur bomvol vertier en vermaak met Wester en Peter achter de knoppen. De week hebben we het natuurlijk over alle zomercontent op GamersNET, maar ook over Battlefield 4, de PS3 SuperSlim, EyeToy Kamasutra en de Deadpool game.

Verder is Peter weer aan de slag geweest met een geheime hobby, hebben we vijf mailtjes te behandelen, hebben we een nieuwe prijsvraag en is er een vervelend Clan-bericht. Kortom, een propvolle aflevering!

Mocht je zelf vragen hebben voor ons of wil je meedoen met de prijsvraag, schroom dan niet om te mailen via [email protected], of laat het weten via Twitter: @GamersNETnl, @PetorGN, @WesterGN

[radio]Luister hier naar aflevering 131 van GamersNET RADIO[/radio]

  1.   
    Verluci's avatar

    Maandag lekker luisteren in de auto naar frankrijk:) Hopelijk doen beide oortjes het -_-

  2.   
    GamerJaime's avatar

    Geweldige aflevering weer. Ga echt stuk om dat geluidseffect! ๐Ÿ˜† Ik weet niet of het aan mijn koptelefoon ligt maar het geluid is niet stereo hoor Peter. Dat je het ff weet. Dus.

  3.   
    Zeeha's avatar

    Jipla… zaterdag ==> GN Radio :D!!!!!!!!

  4.   
    lassieman's avatar

    Nouhou, nu mis ik precies de eerste on-air…

  5.   
    RenevdGijp's avatar

    Lekker gedownload net en zo in de zon luisteren! ๐Ÿ˜€

  6.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Wat was dit weer een heerlijke aflevering van mijn favoriete show. Want het is natuurlijk een show!!!! Op 22.40 min zegt Peter dat hij een bubbelbad heeft in The Sims? Is dat soms het warme bad van GNR? ๐Ÿ˜€