Welkom op Gamersnet V6! Meld hier je bugs!

avatar

Geplaatst in: Gamersnet -
Topic gemaakt op:

Lieve GN-bezoekers,

Welkom op het nieuwe Gamersnet, na 10 jaar is eindelijk onze nieuwe versie gelanceerd. Tijd om te kijken hoe de website ervoor staat. Meld hier vooral je bugs, daar help je ons ontzettend mee!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  mheiden21's avatar

  Op mobiel zijn de marges aan de buitenzijde minimaal. (Samsung Galaxy S6) Mag wel iets meer witruimte krijgen.

 2.   
  mheiden21's avatar

  [img]https://preview.ibb.co/g9crTz/Screenshot_20180807_125640_Chrome.jpg[/img]

 3.   
  mheiden21's avatar

  Bij het posten van een reactie kreeg ik dit:
  https://ibb.co/eZW4Fe

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Website ziet er goed uit! Maar ik heb het probleem dat de website me meestal uitlogt zodra ik naar een andere pagina ga. Zowel op safari op IOS als Google Chrome… Inloggen gaat prima maar daarna logt hij me uit. Zoals nu snel geklikt op GN Hub dan blijf ik ingelogd (?).

 5.   
  Phil's avatar

  Is het oude forum weg?

 6.   
  Mark89NL's avatar

  Ziet er prima uit

 7.   
  tijn80's avatar

  Wanneer je uitlogt, krijg je HTTP error 500. Je bent uiteindelijk wel uitgelogd.

 8.   
  MrVess's avatar

  Hier in de hub zie ik bij Meest Bekeken Topics en Nieuwste Topics geen content staan. Pas als ik met de muis hierover heen ga lichten ze blauw-wit op.
  Gebruik Firefox.

 9.   
  BozeBever's avatar

  Ligt het aan mij of kan ik geplaatste berichten niet edit’en?

 10.   
  Petor's avatar

  @Bram_M99:

  Als het goed is is dit nu verholpen, klopt dat?

  @BozeBever:

  Dat gaan we nog toevoegen 🙂

  @mheiden21:

  Ook dit is als het goed is opgelost. Laat het vooral weten als dat niet zo is 😉

  @MrVess:

  Gaan we snel toevoegen 🙂

 11.   
  Bram_M99's avatar

  @Petor: Klopt inderdaad! Op alles blijf ik weer ingelogd 🙂

 12.   
  Mandamo's avatar

  Als je bij iemand op het profiel kijkt is nu de volledige naam zichtbaar, is dat de bedoeling? Was eerst altijd verborgen geloof ik. Daarnaast zou het handig zijn om ergens naar je eigen profiel te kunnen gaan, in plaats van een oude reactie van jezelf op te moeten zoeken om zo op je naam te kunnen klikken.

 13.   
  djTheHague's avatar

  De oranje/gele vlakken in de slides op de homepagina ogen wat “cheap”. Op de rest van de pagina vind ik het niet echt storend, maar wellicht is het een idee ze in de carroussel een aantal procent transparant te maken.

 14.   
  djTheHague's avatar

  Als er slechts 1 reactie op een topic in de GN Hub is geplaatst, staat eronder “1 reacties”, mét alsnog een s dus 🙂

 15.   
  Verluci's avatar

  Als je op de naam van een forumposter (dus in dit geval Petor) klikt word je doorgelinkt naar PSXsense, ipv naar het profiel.

 16.   
  Verluci's avatar

  “Report comment” doet niks?

 17.   
  tijn80's avatar

  Niet zozeer een bug, maar ik mis wel een zoekfunctie.

 18.   
  Narcist's avatar

  Bug: Er is geen Dark Theme. All this white is burning my eyes!

 19.   
  Tom's avatar

  @Narcist: Dit heb ik pre-release al voorgedragen, maar het is helaas iets wat voorlopig even moet wijken voor dringendere functies en bugfixes.

  Ik hoop zelf ook wel dat we er ooit aan mogen geloven. Denk oprecht dat de site er in het donker heel prettig uit kan zien.

 20.   
  Neolite's avatar

  Jammer dat er gekozen is voor een halfbakken release. Neem aan dat er vanaf nu ook geen kritiek meer volgt op games die functionaliteit nog niet bij launch hebben?

  – Website is nu gewoon te wit, tekst leest niet prettig.
  – Reacties kun je (nog) niet wijzigen
  – GN Hub gaat in de huidige vorm enorm onoverzichtelijk worden.
  * Het kleine overzicht waarin je op de verschillende onderdelen kunt klikken gaat op deze
  manier niet functioneren.
  – Ik mis directe links naar Discord, Youtube, Twitch en Twitter. Gezien het vele gebruik lijkt mij dit wel wenselijk
  – Ik kom vast nog wel meer tegen wat misschien beter kan, dat zal ik helaas niet in deze post kunnen toevoegen, dubbelposten is zowaar de enige optie op dit moment….

  Eindelijk een nieuwe website! V7….8 2030?

 21.   
  Petor's avatar

  @Neolite: Ik lees een aantal van je reacties en ik wil je echt even sterkte wensen. Ik weet niet wat er met je aan de hand is, maar je hebt volgens mij echt een hele vervelende dag. Onze excuses voor alle keuzes die we maken, we doen ons best het zo goed mogelijk te doen. Sorry dat dat in jouw ogen verre van genoeg is

 22.   
  GoMaly's avatar

  Zie: https://puu.sh/BdpG4/9026fb5ff7.PNG

  1: Ik weet niet of dit bewust is maar als ik niet ingelogt bent dan krijg ik maar een deel van de forum posts te zien.

  2: Als ik niet ingelogt bent wordt de comment count niet bijgewerkt terwijl als ik wel ingelogt ben worden ze wel netjes bijgewerkt.

  Succes

 23.   
  Neolite's avatar

  @Petor: Nee hoor gaat prima, ik ben alleen wat te kritisch denk ik?
  Over reacties gesproken, Fifa FUT bijvoorbeeld, kots ik van, misselijkmakende microtransacties gericht om kleine kinderen geld te laten uitgeven door gokmechanics. Heeft niks met een slechte dag te maken, heb ik trouwens echt wel eens hoor.

  Ergens geven jullie zelf ook wel aan dat er gekozen is voor een snelle release boven een complete release. Dat is geen vrijbrief voor ontbrekende functies. Gelet op het tempo met V5 en ook V6 is het in mijn ogen niet slecht om extra te benadrukken dat er echt nog wat moet gebeuren. Misschien is het belangrijkste op dit moment wel om Gamersnet.nl meer te differentiëren van psx-sense.nl, het lijken net zustersites van elkaar.

  Ontbrak positiviteit? Site is mooi helder, overzichtelijk en echt een grafische verbetering. Oude site kon absoluut niet meer, stilstaan terwijl wij bij concurrenten al meerdere iteraties voorbij hebben zien komen.

 24.   
  Petor's avatar

  @Neolite: Ik heb op niemand die feedback geeft gereageerd zoals bij jou. We verwelkomen feedback en zijn keihard bezig om de site beter te maken. Alleen vind ik “halfbakken release” niet echt feedback. Je reactie op FUT kan ik me helemaal in vinden, met Watspeeltmijnkind.nl zitten we daar kort op en ook op GN rapporteren we over de stappen die de Kansspelautoriteit neemt tegen FIFA en FUT.

  Je lijstje daaronder klopt en zijn voor vele anderen benoemd, bedankt daarvoor. We zijn er keihard mee bezig.

 25.   
  hellowodl's avatar

  @Petor:

  Misschien zitten jullie al iets te laat in jullie process voor deze suggestie.
  Al denk ik dat jullie door het gebruik van Drupal ipv WordPress een stuk flexibelere website in mekaar kunnen zetten in een veel kortere tijd.

  Om dingen zoals overliggende game-pagina’s in WordPress te voegen ben je eigenlijk buiten WP’s mogelijkheiden aan het werken. Waardoor je vele uren aan zo’n feature besteed ipv. een paar minuten aan velden invoegen, 5 minuten aan een “view creeeren” en zolang je wilt aan het stijlen :p

  Mochten jullie hier interesse in hebben wil ik best op vrijwillige basis mee timmeren.

 26.   
  Petor's avatar

  @hellowodl: Bedankt voor je suggestie en je bereidheid om daar tijd aan te besteden, echter is de hele website nu al opgebouwd en is alle legacy-content over, we gaan het hier dus lekker mee doen. Mocht je nog andere tips hebben, dan horen we dat natuurlijk graag 🙂

 27.   
  Phil's avatar

  Ik vind trouwens wat Mandamo schreef wel een belangrijke: “Als je bij iemand op het profiel kijkt is nu de volledige naam zichtbaar, is dat de bedoeling? Was eerst altijd verborgen geloof ik. Daarnaast zou het handig zijn om ergens naar je eigen profiel te kunnen gaan, in plaats van een oude reactie van jezelf op te moeten zoeken om zo op je naam te kunnen klikken.”

  Ik denk dat weinig mensen erop zitten te wachten dat opeens hun voor en achternaam te vinden zijn.

 28.   
  tijn80's avatar

  @Phil:
  Inderdaad. Maar ook snel op te lossen door je achternaam te verwijderen

 29.   
  Phil's avatar

  @tijn80:
  Dat geldt inderdaad voor de mensen die nog actief zijn. Stel je zit al even niet meer op je account, of je hebt dit niet door dan kan je dit ook niet aanpassen, maar ben je wel via Google te vinden en kom je zo op iemands account. Lijkt mij niet helemaal wenselijk.

  Verder kan ik in de Privacy Policy (https://gamersnet.nl/privacy/) niks vinden over voor- en achternaam. Verder wordt er gezegd: “Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd”. Het tonen van iemands voor- en achternaam lijkt mij dan hier in strijd mee.

 30.   
  420blazeit's avatar

  Geen idee of iemand het al heeft gepost maar wanneer iemand wat plaatst op het forum (gn hub) wordt het topic niet naar boven geplaatst. Lijkt me best onhandig met meerdere paginas, stel mensen posten veel in een topic maar moeten wel elke keer naar pagina 3 voor dat topic…

 31.   
  Svend's avatar

  Ik keek altijd de video’s van van GN via mijn PS4, maar sinds deze versie van de site (die er trouwens echt veel beter uitziet) loopt elke video naar 2 seconden vast. Het geluid loopt wel door, maar het beeld staat vast. Ligt dit aan de nieuwe video player of aan PS of een combi daar van?

 32.   
  tijn80's avatar

  Wanneer ik een video full screen op mijn telefoon bekijk, krijg ik een grote Spider-man over het beeld heen. Erg irritant…

  Kan een screenshot toesturen als indien nodig

 33.   
  tijn80's avatar

  @Tom: Net even in de browser de kleuren wat aangepast. Ziet er inderdaad wel lekker uit

  http://prntscr.com/kw7qw5

 34.   
  tijn80's avatar

  De reclame was eerder nog weg te klikken in een browser, maar nu kan ook dat niet meer. Het Tomb Raider overlapt nu bij het fullscreen kijken van een video. Zelfde probleem als op de telefoon dus.

  http://prntscr.com/kyd8vo

 35.   
  remcoabc's avatar

  Uitloggen werkt op dit moment niet optimaal. Het geeft een http 500 error. als je deze wegklikt kan je wel uitloggen. Vervolgens krijg je weer een error, maar als je dan naar gamersnet.nl gaat ben je wel uitgelogd.

 36.   
  tijn80's avatar

  Geen idee of het een bug is of dat het de bedoeling is, maar je kan na datum x niet reageren op een artikel. Wilde bijvoorbeeld reageren bij de review van Ghost of Tsushima (2 maanden oud), maar dat is niet meer mogelijk.