Het ‘wat spelen we nu’ draadje

avatar

Geplaatst in: Games -
Topic gemaakt op:

Wat draait er momenteel op je pc, console of misschien zelfs mobiel? Ben je met een recente blockbuster bezig, een koddige indie of ben je eindelijk aan de gang met je gigantische backlog? Laat het weten en maak het gezellig op Gamersnet!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  OnOwned's avatar

  En natuurlijk trap ik hem wel af! Momenteel moet de backlog eraan geloven. Dark Souls Remastered, Titan Souls en Cuphead zijn de afgelopen week aan de beurt geweest en nu is het tijd voor Assassins Creed Origins en Prey. Heb nog een maand voordat Spider-man uitkomt en het drukke najaar verder losbarst.

 2.   
  Alfa Warrior's avatar

  ArmA 3, al sinds de Alpha versie.
  Daar naast bezig met Final Fantasy XV en die Middle Earth game die recent van zijn microtransacties af is.

 3.   
  MrVess's avatar

  Op het moment nog bezig met Far Cry 5, en daarna mag eindelijk Rise of the Tomb Raider er aan geloven.

 4.   
  MikeGevers's avatar

  Ik ben zelf bezig met Assassin’s Creed Origins en heb daarnaast God of War: Ghost of Sparta in de PS3 zitten. Maar ik heb wat meer tijd dit najaar, want dit najaar verschijnt er niet bijster veel dat ik zie zitten. Buiten toevallige review copies die op mijn pad komen, uiteraard.

 5.   
  Tom's avatar

  Ik wíl heel graag verder met Hellblade, maar tegelijkertijd blijf ik maar in PlayerUnknown’s Battlegrounds en Sea of Thieves duiken. Die games zijn dan toch weer net iets te gezellig om te verkiezen boven een adrenalinepompende bad trip.

 6.   
  tijn80's avatar

  Een beetje wisselend op het moment. Forza Horizon 3, Hitman en Witcher 3.

 7.   
  Leon 2.0's avatar

  Recent heb ik (eindelijk) Beyond: Two Souls uitgespeeld. Was er mee begonnen toen hij gratis was bij PlayStation Plus, dus het heeft even geduurd. Nu voor het eerst in tijden weer wat potjes Overwatch gespeeld. Er zijn sinds mijn vorige potjes flink wat nieuwe heroes en maps bijgekomen, maar het voelde toch al snel weer heerlijk vertrouwd aan. 🙂

 8.   
  Neolite's avatar

  PUBG, Red Alert 2, Company of Heroes, Borderlands, en Starcraft 2.

 9.   
  Petor's avatar

  Opnieuw begonnen met L.A. Noire. Na de trailer van RDR2 gewoon zin in Rockstar-game!

 10.   
  WesterW's avatar

  Heb recentelijk Ori and the Blind Forest opgepakt. Ik snap alle liefde voor die game ineens. Vind het heerlijk om ’s nachts in een volledig donkere kamer me op te laten slokken door het spel.

 11.   
  OnOwned's avatar

  Prey a.k.a backloggame nummer 4 gisteren uitgespeeld. Erg aan het twijfelen wat ik nu ga inhalen/afmaken. Hitman, Metro Redux, Dark Souls 2. Misschien moet ik eens wat selectiever gaan kopen….

 12.   
  Leon 2.0's avatar

  @OnOwned: Sowieso Hitman! Al heb ik eerlijk gezegd alleen de eerste episode gespeeld, maar die was wel goed zeg. 🙂

  Ik heb gisteren een beginnetje gemaakt aan Mafia 3, eens kijken of het wat is. Halfuurtje oid gespeeld, dus nog lastig in te schatten of ik daar m’n tijd in ga stoppen.

 13.   
  The_sith_lord's avatar

  Ik ben momenteel nog wat achievements aan het hunten bij fallout 4.

  Daar gaat gigantisch veel tijd in zitten weer.

 14.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @The_sith_lord: Blijft een mooie game, ook qua achievement hunten. Ik geloof dat ik vrijwel alles had, afgezien van de DLC. Als je in je eerste playthrough al zo veel mogelijk meepakt, valt het allemaal wel mee, imho.

  Zelf nog altijd veel on en off met Sea of Thieves en PUBG. Beide games blijven gewoon té relaxed om “nog heel eventjes” te spelen.

 15.   
  The_sith_lord's avatar

  @Tom Kauwenberg: ja de meeste heb je met de storyline wel. Moet nog een aantal van die achievements als “vind 20 bobbleheads” “craft 50 weapon mods” “teach level 50” en reach 100 happiness in een settlement.

 16.   
  Soraya's avatar

  Ik ga sinds woensdag echt helemaal stuk op Graveyard Keeper. Een indie welke qua style iets weg heeft van Stardew Valley, maar je managet geen boerderij maar een begraafplaats!

 17.   
  Prince's avatar

  @MrVess: oh ja! Rise of the Tomb Raider is geweldig. Speelt lekker. Vreemd dat ik die reeks zo lang links heb laten liggen terwijl ik altijd al fan was van xenoarcheologie

 18.   
  ChielB's avatar

  @Leon 2.0: Toevallig ben ik ook pas aan Mafia 3 begonnen, al kan het me niet echt boeien. Teveel lange stukken van A naar B rijden, teveel vaste kaders om dingen te doen binnen de verder open wereld. Het totale design en de opbouw is niet echt overtuigend.

  Verder sinds vandaag Destiny 2 weer opgepakt. Het end-game grinden blijft een minpunt, maar met Forsaken in aantocht begon het toch weer te kriebelen om alsnog Curse of Osiris en Warmind te gaan doen. Geen briljante DLC’s maar toch zeker vermakelijk. 🙂

 19.   
  Leon 2.0's avatar

  @ChielB: Ja, dat herken ik wel bij Mafia 3. Ik speel hem nu af en toe en doe dan gewoon steeds de hoofdmissies, de open wereld komt inderdaad tekort. De sfeer daarentegen is wel fijn.

  In ieder geval een prima game om me bezig te houden tot Spider-Man, al acht ik de kans vrij klein dat ik hem daadwerkelijk uitspeel.

 20.   
  tijn80's avatar

  Ben Spider-man aan het spelen. Het is inderdaad de beste Spider-man tot nu toe, maar ik ben het niet helemaal eens met de review. De beste superheldengame is voor mij nog steeds de Arkham-trilogie.

 21.   
  The_sith_lord's avatar

  @Tom Kauwenberg: heb je de DLC helemaal niet gespeeld? Was benieuwd hoe die waren..

  Net klaar met fallout 4. Nu maar weer forza horizon pakken!

 22.   
  ChielB's avatar

  Momenteel een combinatie van NBA 2K19 en Destiny 2: Forsaken op de console. Op de PC zijn het af en toe wat guilty pleasures als XCOM 2 en classics uit de Anno en The Settlers reeks. 🙂

 23.   
  tijn80's avatar

  Zojuist Spider-man uitgespeeld. Nog wel ff wat sidequests afronden voor 100%. Daarnaast af en toe Horizon 3 tussendoor.

 24.   
  Soraya's avatar

  Ik ben van de PC-versie, naar de Nintendo Switch-versie gegaan en ben nu die hard bezig met de Mobile-versie van Stardew Valley! Wat een heerlijke port, speelt op mobile echt heel fijn (een stuk fijner dan op de Nintendo Switch, if I may dare to say so!)

 25.   
  The_sith_lord's avatar

  Inmiddels met de kinderen bezig met olifantjes wassen in zoo tycoon xD.

 26.   
  Cooky-NL's avatar

  Zucht, die-hard BF:V uiteraard! Op de PC…

 27.   
  The_sith_lord's avatar

  @Cooky-NL: maar eens met for honor begonnen.. best vermakelijk online op de xbox.