Call of Duty Black Ops 4

avatar

Geplaatst in: Games -
Topic gemaakt op:

Hallo,rnrnIk heb een probleem met mijn Call of Duty Black Ops 4.rnIk kan namelijk niet online met vrienden, omdat het NAT Type ingame op “Moderate” staat, en deze moet op “Open” staan. Nu heb ik daar niet zo heel veel verstand van, en vraag ik me af of iemand van hier mij daar bij kan helpen? Ik kan wel gewoon random potjes joinen, maar dus geen vrienden inviten, en andersom ook niet. Gaat om de PS4 versie.rnrnGroetjes,rnMarcel

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Misschien wat late reactie, maar normaal mag een ‘moderate’ Nat type geen problemen geven. Het is natuurlijk niet ideaal maar ook geen probleem. Speel je op console of PC? Ik speel hem op de PC en heb ook een moderate NAT type, geen enkel probleem om lobby’s te vinden. Als het echt niet lukt moet je Port Forwarden, kan je makkelijk een tutorial op google vinden hoe je dit moet doen. Als je het goed hebt gedaan zal je zien dat je NAT type OPEN zal zijn, dan zal je allesinds geen problemen meer mogen ondervinden.