Gamersnet.nl

Mensen boos op Sony om vroegtijdig verwijderen Driveclub

Sony heeft zich de woede op de hals gehaald door Driveclub vroegtijdig uit de PlayStation Store te halen. De PlayStation exclusieve racing game – waarvan eerder al werd aangekondigd dat deze vandaag zou worden verwijderd – bleek gisteren al niet meer te koop te zijn. Laat het nu zijn dat er nog mensen waren die de game op het laatste nippertje wilde scoren…

Want ja, het is nu eenmaal sale in de PlayStation Store en kennelijk waren er nog enkele zielen die hadden gehoopt om Driveclub voor een appel en een ei te kunnen scoren. Maar helaas, Sony trok onverwachts een dagje eerder dan gepland de game uit diens digitale schappen, wat niet op heel veel bijval kon rekenen. Twitteraar @shaneus_ blijkt een van de teleurgestelde consumenten te zijn.

Ook op een site genaamd PSNProfiles wordt er steen en been geklaagd, waarbij Sony – zoals dat de laatste tijd gewoonlijk is – voor rotte vis wordt uitgemaakt. Onder de comments bevinden zich mensen die zichtbaar teleurgesteld zijn, maar kennelijk ook mensen die zich in hun eer aangetast voelen door Sony’s ‘leugens’.

“What a bunch of lying twats Sony are… Clearly stating that the content is available until 31/08 at 23:59 and then removing it more than 24 hours beforehand. Assholes.”

Nu valt er natuurlijk wat van te zeggen dat Sony zonder pardon de game een dag eerder uit de store trekt, maar aan de andere kant hebben mensen meer dan genoeg tijd gehad om Driveclub voor een prikkie op de kop te tikken. Het is niet dat dit Sony’s enige sale is waarin Driveclub goedkoper werd aangeboden.

Maar goed, wat vind jij ervan? Is Sony een pannenkoek eerste klas of moeten mensen gewoon niet zo zaniken? Ventileer hieronder jouw mening.