Gamersnet.nl

Complete Brothers in Arms-franchise nu voor een prikkie op GOG.com

Dat vervolgdeel Furious 4 nooit het daglicht zal zien, dat zal wel of geen gemis wezen voor Brothers in Arms-puristen. Mocht je met warme nostalgie terugdenken aan die complete trilogie aan tactische WO2-actie, dan stelt GOG.com zich wederom op om je op je wenken te bedienen…

Sinds kort zijn Ubisofts squad-gebaseerde schietspellen ook op dat digitale pc-platform te vinden, en dat wordt uiteraard gevierd met een zogenaamde “Launch Promo”: tijdelijk is de gehele trilogie te verkrijgen tegen zeker 75 procent korting.

Dat wil zeggen dat je voor iets meer dan vijf euro álle hoogtepunten van de Brothers in Arms-serie meepakt. Van het oorspronkelijke Road to Hill 30 tot en met het in Nederland gebaseerde Hell’s Highway.

Over nog geen twee dagen sluit de tijdelijke actie; vanaf dan kost de complete trilogie op pc weer “gewoon” twee tientjes.

De digitale distributie van (nieuwe) Ubisoft-games op pc kwam recentelijk nog groots in het nieuws. Zo zal The Division 2 niet op Steam te verkrijgen zijn, maar op de Epic Games Store. Die visie zou binnenkort voor meer nieuwe titels moeten gaan gelden, maar voor “klassieke” pc-games houdt Ubisoft klaarblijkelijk nog vast aan onder meer GOG.com.