Gamersnet.nl

PlayStation Plus line-up maart biedt vier gratis games aan

De PlayStation Plus-games werden ditmaal iets te vroeg naar buiten gebracht. Schijnbaar had de Nederlandse Facebook-pagina van PlayStation iets te vroeg op ‘publiceren’ gedrukt. Wij klagen niet, aangezien we nu enkele uurtjes eerder een antwoord op die belangrijke vraag hebben.. Welke gratis games krijgen we in maart voorgeschoteld met ons PlayStation Plus-lidmaatschap?

Inmiddels is de link naar de desbetreffende pagina niet meer beschikbaar, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Screenshots vertellen ons dat we in maart de volgende games kunnen toevoegen aan onze digitale bibliotheek:

Final Fantasy 7 Remake (PlayStation 4)
Farpoint VR (PlayStation 4)
-Remnant From the Ashes (PlayStation 4)
-Maquette (PlayStation 5)

Helaas moeten we het wel even over de remake van Final Fantasy 7 hebben. Alhoewel je dus gratis aan de slag kan met de PlayStation 4-versie volgende maand, houdt dit niet automatisch in dat je deze versie ook weer gratis kan upgraden naar de net aangekondigde Final Fantasy 7 Remake Intergrade voor de PS5. Wellicht dat spelers die de remake voorheen al hadden gekocht deze wel gratis kunnen upgraden naar de nieuwe PlayStation 5-versie. Hier is op dit moment nog geen zekerheid over.