Gamersnet.nl

Prijsvraag: Win kaarten voor Echo Base op 21 december

Het is een mooie tijd voor Star Wars-fans. The Mandalorian gooit hoge ogen, Star Wars The Rise of Skywalker verschijnt op 18 december aanstaande en Star Wars Jedi: Fallen Order is ondanks de bugs toch een hele vette game geworden. Buiten dat mogen wij Nederlandse Star Wars-fans ook nog genieten van Echo Base Charity Con, het enige échte Nederlandse Star Wars-evenement dat op 21 december zal plaatsvinden in Utrecht! En het is nog voor het goede doel ook!

Tijdens Echo Base kunnen we onze liefde voor Star Wars delen met andere fans, maar ook is er onder andere een Lightsaber Workshop, bizar veel merch, vele Star Wars cosplayers en verschillende mensen die meegewerkt hebben aan de films! Wat dacht je van Michael Pennington (Moff Jerjerrod), Kiran Shah (Teedo) en Brian Herring (BB-8)!

Het is aan ons de eer om 2 x 2 kaarten weg te mogen weggeven voor dit evenement. Waarom ben jij de Star Wars-fan die vrijkaarten voor dit evenement verdient? Laat het ons op een leuke manier weten in de reacties en misschien maken we jou binnenkort heel blij.

Echo Base Con
21 december 2019
10:00 – 19:00
Kinepolis Jaarbeurs
Utrecht

Heel veel succes met deze giveaway!

Meer informatie over Echo Base is te vinden via de Echo Base website of via Facebook.