Prijsvraag: Win kaarten voor Echo Base op 21 december

Het is een mooie tijd voor Star Wars-fans. The Mandalorian gooit hoge ogen, Star Wars The Rise of Skywalker verschijnt op 18 december aanstaande en Star Wars Jedi: Fallen Order is ondanks de bugs toch een hele vette game geworden. Buiten dat mogen wij Nederlandse Star Wars-fans ook nog genieten van Echo Base Charity Con, het enige échte Nederlandse Star Wars-evenement dat op 21 december zal plaatsvinden in Utrecht! En het is nog voor het goede doel ook!

Tijdens Echo Base kunnen we onze liefde voor Star Wars delen met andere fans, maar ook is er onder andere een Lightsaber Workshop, bizar veel merch, vele Star Wars cosplayers en verschillende mensen die meegewerkt hebben aan de films! Wat dacht je van Michael Pennington (Moff Jerjerrod), Kiran Shah (Teedo) en Brian Herring (BB-8)!

Het is aan ons de eer om 2 x 2 kaarten weg te mogen weggeven voor dit evenement. Waarom ben jij de Star Wars-fan die vrijkaarten voor dit evenement verdient? Laat het ons op een leuke manier weten in de reacties en misschien maken we jou binnenkort heel blij.

Echo Base Con
21 december 2019
10:00 – 19:00
Kinepolis Jaarbeurs
Utrecht

Heel veel succes met deze giveaway!

Meer informatie over Echo Base is te vinden via de Echo Base website of via Facebook.

 1.   
  Din1's avatar

  Dat is gaaf. Als ik win mag mijn neef #Robert mee, hij is de grootste StarWars fan die ik ken. Als hij maar niet zijn Dark Vader pak aantrekt als wij er heen gaan 😀

 2.   
  Phoebke's avatar

  Dankzij mijn vriendje ben ik een ontzettende star wars nerd geworden, als ik niet gezegt had dat ik het nog nooit gezien had dan hadden we nu ook niks gehad, onze eerst date was namelijk star wars kijken bij hem thuis, en dan op de juiste volgorde, daarna is het bijna elke keer geweest dat als we deden afspreken dat we star wars zouden kijken. Nu zijn we allebij in bezit van star wars battlefront om samen te gamen en zijn we super hyped om ook de nieuwe film te zien. Dus als ik de kaartjes win, dan neem ik hem mee naar de beurs

 3.   
  s9538798's avatar

  De liefde voor Star Wars weet bij mij mensen op een unieke wijze te verbinden. EchoBaseCon speelt daar mede een cruciale rol in! #MayTheForceBeWithYou

 4.   
  andreaschalvatzis's avatar

  Een vriend van me (en ik zelf) is al een tijd erg fan van Star Wars en nu natuurlijk ook van de Mandelorian! Als ik 2 tickets zou winnen zou ik hem verrassen met een leuke dag vol Star Wars! Als iemand anders wint, veel plezier!

 5.   
  fubal's avatar

  Wij willen graag naar EBC 21 dec. omdat mijn broer die dag jarig is en na mijn zware hartoperaties van vorig jaar wil ik graag mijn broer bedanken voor zijn steun door met hem er een leuke dag van te maken. En dat moet wel lukken dan, zeker omdat we al sinds ’80 groot fan zijn van Star Wars

 6.   
  Anoniem-354962506's avatar

  Voor mijn zoon en mijn man
  Gewoon omdat ze t verdienen

 7.   
  Alguarf's avatar

  Ik wil mijn dochtertje bekend maken met de wereld van star wars. Ze is 5 en al geïnteresseerd. Ikzelf ging als klein jongetje naar de bios met broertje en papa naar return of the Jedi. Al fan sinds 1981 en groot star wars verzamelaar geweest. Meeste weggedaan ivm plaats en volwassen worden. Wordt een avontuur voor Julia en mijzelf.

 8.   
  hernieuw's avatar

  Piet mijmert boven op het dak
  Want daar lijkt alles meer dan echt
  Hij denkt dan aan Luke Skywalker
  In een weergaloos gevecht

  Hij denkt aan robots
  Aan de Jedi en de Sith
  En dat allemaal
  terwijl hij daar op ’t dak zit
  Samen met mijn broer genieten in de jaarbeurs van Echo Base Con
  Dat is toch veel mooier dan het winnen van een boekenbon…

 9.   
  merremor's avatar

  Win I shall this contest. Come I will Echo Base. Rooooooaaaaaaaarrrrrrr.

 10.   
  hernieuw's avatar

  In Petaluma, VS staat de grootste Stars Wars privé collectie, daar kan ik niet aan tippen, maar als ik 21 december naar Echo base Con mag, dan maak ik zeker menig Amerikaan jaloers.

 11.   
  Tinuzz's avatar

  Ik ben net begonnen om mijn zoontje de star wars opvoeding te geven. Hij is helemaal gek van de tekenfilms van star wars lego. Mocht ik winnen zal ik hem niet meenemen (Denk dat hij met ze 5 jaar iets te jong is) maar dan ga hij lekker naar oma star wars lego kijken en ik met me vrouw naar echo base!

 12.   
  Anoniem-1438460454's avatar

  Ik hoor ook op Echo Base te zijn zoals altijd. Hr.hellegers