Gamersnet.nl

Wachtrij van zes uur bij Pokémon Center in Londen

Vandaag is een heugelijke dag voor Britse Pokémon-fans. Een pop-up Pokémon Center heeft namelijk zijn deuren geopend in Londen. Veel Britten waren hiervan op de hoogte aangezien er vanmiddag een rij stond van maar liefst zes uur om naar binnen te mogen.

De rij is zo uitzonderlijk lang dat deze uit het winkelcentrum loopt en op de straat verdergaat. Inmiddels mag ook niemand zich meer aansluiten in de rij. Bang dat er niks meer in de winkel te koop is als jij aan de beurt bent hoef je niet te zijn volgens het personeel. Zo wordt de voorraad goed in de gaten gehouden en zijn veel items gelimiteerd tot slechts een stuk per persoon.

In de grote pop-up store is alles met Pokémon-thema te vinden. Rijen vol pluche knuffels zijn aanwezig en ook kleding kan gekocht worden. De eyecatcher van de winkel, een levensgrote pluche Pikachu, was binnen een mum van tijd verkocht. De kosten waren maar liefst 240 pond (omgerekend bijna 280 euro) om deze enorme vriend in je bed te krijgen.

In de winkel kan er ook alvast een demo worden gespeeld van Pokémon Shield en Sword. Wil je zelf een kijkje nemen in het Pokémon paradijs? De winkel is tot vrijdag 15 november elke dag geopend in Westfield Londen, Sheperd’s Bush.