Wachtrij van zes uur bij Pokémon Center in Londen

Vandaag is een heugelijke dag voor Britse Pokémon-fans. Een pop-up Pokémon Center heeft namelijk zijn deuren geopend in Londen. Veel Britten waren hiervan op de hoogte aangezien er vanmiddag een rij stond van maar liefst zes uur om naar binnen te mogen.

De rij is zo uitzonderlijk lang dat deze uit het winkelcentrum loopt en op de straat verdergaat. Inmiddels mag ook niemand zich meer aansluiten in de rij. Bang dat er niks meer in de winkel te koop is als jij aan de beurt bent hoef je niet te zijn volgens het personeel. Zo wordt de voorraad goed in de gaten gehouden en zijn veel items gelimiteerd tot slechts een stuk per persoon.

In de grote pop-up store is alles met Pokémon-thema te vinden. Rijen vol pluche knuffels zijn aanwezig en ook kleding kan gekocht worden. De eyecatcher van de winkel, een levensgrote pluche Pikachu, was binnen een mum van tijd verkocht. De kosten waren maar liefst 240 pond (omgerekend bijna 280 euro) om deze enorme vriend in je bed te krijgen.

In de winkel kan er ook alvast een demo worden gespeeld van Pokémon Shield en Sword. Wil je zelf een kijkje nemen in het Pokémon paradijs? De winkel is tot vrijdag 15 november elke dag geopend in Westfield Londen, Sheperd’s Bush.

 1.   
  mmx's avatar

  Zo dat is echt leuk .hier worden de fans blij van.

 2.   
  Anoniem-864549896's avatar

  WoW

 3.   
  Anoniem-431524513's avatar

  @Anoniem-864549896: daar wil ik bij zijn

 4.   
  Anoniem-656899518's avatar

  Helemaal niet leuk en zelfs schandalig: wij waren speciaal met de Eurostar van Brussel naar Londen gereisd om een hele dag van 1030 tot 16 u van de ene rij naar de volgende wachtlijn te worden geloodsd. Wij zijn de winkel niet binnen geraakt. Pokemon Company zou er beter aan doen grotere ruimtes te huren zodat ze hun klanten met respect kunnen bedienen. Die kleine pop-ups zijn marketingtrucjes omdat ze door die lange wachtrijen meer publiciteit krijgen. Pokemonfans zouden er beter aan doen rechtsomkeer te maken in plaats van mee aan te schuiven. Dat zal die Company dan meer respect bijbrengen voor hun klanten

 5.   
  Anoniem-104976133's avatar

  @Anoniem-656899518: dan was jij wel blij geweest he? Je zegt net zelf dat je er stond vriend. Het is een pop up winkel. Tijdelijk dus. Moet de kermis nu ook een groter gebied gebruiken omdat mensen in de rij moeten staan? Alsje niks logisch te zeggen hebt zeg dan niks.

  Berry.

 6.   
 7.   
  Anoniem-1133108485's avatar

  @Anoniem-656899518: dat is echt dom jij bent daar gewoon niet naar toe gegaan en je bent gewoon een hater

 8.   
  Anoniem-458063792's avatar

  Voordat er met afschuw wordt gereageerd:

  Gelukkig mocht ik zelf van TPCi naar de preview gaan op donderdag namens mijn eigen website PokeGuardian.com en op mijn gemak shoppen 🙂

  Er stond al op de site van Pokemon aangeven ruim van tevoren dat het eerder dicht kon en een aankoop beperking zou zijn vanwege de grote vraag. Het komt niet als een verrassing, in ieder geval niet voor mij.

  Als je erin wou, dan moest je er gewoon vroeg bij zijn. Vrijdag zaten er al mensen te wachten in de rij sinds 6 uur in de ochtend. Gevalletje ‘The Early Pidgey Gets The Weedle’ 😉

  Ben vrijdag opnieuw geweest om vrienden te ontmoeten en het stond tot aan buiten vol.

  Het zal de komende dagen nog drukker worden want de schoolvakanties zijn nu begonnen voor de scholen in Londen. De wachtrij was zaterdag al voor de middag al gesloten.

  Het security personeel van Westfield is ook super aardig en behulpzaam en hun Twitter account houdt je goed op de hoogte. Enig nadeel is dat het daar super heet is, zeker lichte kleding aantrekken daar.

  Vanaf nu mag je ook maar 6 artikelen kopen en that’s it. Fijn, want dan blijft er voor iedereen iets over en is anti-scalper proof. Want helaas zaten er weer flippers tussen die het weer gingen doorverkopen voor belachelijke prijzen. Zelfs op donderdag zaten er mensen te resellen (onrespectvol naar TPCi toe die ze een preview hebben gegeven).

  En wellicht dat er ooit nog een permanente (online) store komt in de toekomst, de vraag is er in ieder geval.

 9.   
  Anoniem-622202941's avatar

  Wow echt tof! Ik hoop dat zo’n Pokémon bal echt werkt. Kan ik mijn schoonmoeder vangen en nooit meer eruit laten. Heksalatar heet ze.

 10.   
  Anoniem-1391747061's avatar

  Ik dacht dat we wat bewuster met ons milieu zouden omgaan …. Als ik al die plastic prullen zie betwijfel ik dat

 11.   
  Anoniem-1405904197's avatar

  Die mogen er ook 1 openen in België en Nederland